tiistai 12. maaliskuuta 2013

15 days left

Uiuiui kun ei jaksatuta toi psykologian kirja sit yhtään! Kauheeta väkisin lukemista! Taidan kohta pitää pienen tauon ja houkuttelen ton Veran tuolta sivupöydän alta kyyristelemästä ja lähdetään yhdessä tarpoon tonne ulos! Ei näytä kovin innostuneelta :)

Surullinen tosiasia on, että mun torstaina tekemä mysli tekee loppuaan. Nyt jo! Ollaan oleiltu äitin kanssa nyt viikon päivät kaksin kotona ja toi herkkumysli on löytänyt Tupperware-kiposta parempaan paikkaan! Oon syöny sitä varmaan joka päivä! Sunnuntaina tein tämmösen naminami-annoksen! ;)
(Kreikkalaista) Jugurttia, banaania, mysliä, jugurttia, banaania mysliä! Niin hyvää ja onhan tommosta taideteosta niin kiva syödäkin ;)
Verallekin maistuu!
Jee jee, tajusin just että alle kahden viikon päästä tää kaikki kirjotushässäkkä on ohi ja Rion rannat kutsuu! Nice

2 kommenttia:

 1. Ääääks ihana koira!! :')
  Ja näyttää hyvältä toi sun tekemä herkku. Vois itsekin koittaa tehdä mysliä! Kaupan omat sisältää aina niin hitosti sokeria, ettei niitä viitsi ostaa. Viimeksi valitsin sellasen, jossa on vähiten sokeria, ja sehän on sitten lähinnä jotain kaurahiutaleita, joissa on satunnaisia rusinoita ja pähkinöitä... Jes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Ite oon löytänyt kyllä kaupasta kans jotain "eko"-mysliä missä ei ollut sokeria/suolaa, mutta eipä se sitten kovin hääppöstäkään ollut siis, ne aineet ylipäätään siinä! Ite kantsii tehä ;)

   Poista