perjantai 22. maaliskuuta 2013

Before - After

Valehtelematta vahdin mun sähköpostia taukoamatta, että jos niitä sunnuntain kuvia olis sinne tullut. Mutta EI mitään vielä :'( On se odottavan aika vaan pitkä!! Olis ihanaa jos ehtisin saada ne käsiini ennen kuin lähdetään reissuun, että saisin laitettua niitä tänne heti! :) Tulis jo

Tänään olin taas aamupäivällä salilla. Ohjelmassa oli vain: 30 min juoksua + 10 min reipasta kävelyä ylämäkeen sekä tiukka vatsatreeni loppuun. Reippaalla kävelyllä tarkoitan siis vauhtiluokkaa 7.5-8.0 km/h. Ekoja kertoja kun matolla kävelee reippaasti, tuntuu 7.0 km/h vauhtikin jo tosi haastavalta. Mutta tohonkin harjaantuu! Tänään kävelin vissiin 7.8 km/h vauhtia 3.0% kaltevuudella. Helposti meni! Syke pysyy just hyvällä tasolla. Noin kun harjottelee salissa niin sit on taas lumien sulettua hyvä vetää niitä kuuluisia power walkkeja ulkonakin! :)


Ja 5 päivää lähtöön!! Ihan huippua! Katsotaas, tässä n. 3 viikkoa sitten sekä tänään otettu kuva. Any progress? Ehkä vähäsen....? Vai huijaanko vaan itseäni?! :--D Kaiken järjen mukaan parempaan suuntaan, koska oon syönyt mielestäni tosi hyvin, hyvää ja terveellistä ruokaa ja liikkunut melko paljon. Kai?
 Ja mitäs ootte mieltä, haluatteko jatkossakin näitä ennen ja jälkeen -kuvia?!
Ainakin itse henk.koht. meinaan niitä varmaan harrastaa, sillä niistä näkee oikeesti sen konkreettisen eron, kun ei sitä peilistä aina huomaa kuitenkaan. :)   

Nyt täytyy vaan jostain repästä vielä viimeset motivaatiot kerrata sitä espanjaa ja hoitaa maanantain kirjotukset vielä kunnialla loppuun!

4 kommenttia:

  1. Nooo ehkä nää kuvat on ennemmin semmosta thinspomateriaalia kuin fittiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en nyt ihan niinkään sanoisi ja totuushan on, että itse en treenaa mihinkään fitnesskisoihin/ halua sellaista über-lihaksikasta vartaloa vaan mallintyöt on se isoin syy. Siinä täytyy olla vaan timmi, ei omata iisoja lihaksia :)

      Poista