maanantai 11. maaliskuuta 2013

Naatti

Noniin, 1/5 kirjotuksista suoritettu tältä keväältä. Ja mun mielestä ihan uskomatonta että tehtävänannoissa oli juuri sellainen aihe mitä ihan oikeesti toivoinkin! Piti pohtia, mitä ruokavalinnat kertoo nykyihmisestä tai jotain sinne päin :-D Tosta mulla oli oikeesti jotain kirjoitettavaakin, nyt sitten vaan jännitetään että miten meni!

Mutta joo, viikonlopusta selvitty (nukuin 9,5h yöunet viime yönä) ja aamulla kun puoli 7 heräsin, luulin että olin nukkunut pommiin kun olin niin pirteä!

Tänään kävin juoksemassa salilla ja tekemällä vähän ylävartalo treeniä, mutta tässä sitten viime viikon treenejä!

Ma: Body Attack
Ti: Body Step
Ke: 30min juoksu + 30 min Body Step
To: Spin&Body
Pe: 30 min juoksu + salitreeniä
La: 55 min Spinning
Su: -

Jee! Nyt vaan toivon että perjantai olis jo ohi. Vielä 2 urakkaa tällä viikolla edessä....

4 kommenttia:

 1. Olis ollut munkin mieleen toi aihe ! Nyt kun alan muistelemaan, en edes muista mistä ite pari vuotta sitten kirjotin :-D mut joo, tsemppiä loppuun!!
  J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tiesin heti että kirjottaisin tosta! Kiitos paljon, sitä tarvitaan!

   Poista
 2. Tsemppii kirjotuksiin! :-)
  Itsehän valitsin kaksi vuotta sitten äikän esseekokeessa sellaisen aiheen, mitä en ois heti ensimmäisenä valinnut. Mutta riski kannatti, vetäsin oikeen kiitettävät pisteet. :-D Meille opettajat antoi neuvoksi valita sellaisia aiheita, joista kaikki eivät välttämättä kirjoita. Paljon helpompi saada hyvät pisteet sellaisista tehtävistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo en tiedä että kirjoittiko tosta moni, en oo ainakaan kuullut haastattelujeni perusteella että hirveen moni olis kirjottanut ;D

   Poista