maanantai 4. maaliskuuta 2013

Sweet nothing

Tässä vähän liikkumishommia viime viikolta!

Ma: Body Attack
Ti: Tabata 30 min
Ke: -
To: Aamu: Spin & Body  Ilta: 20min juoksu + ojentajat
Pe: Body Attack
La: 30min juoksua + rinta ja haukkareita
Su: 40 min juoksua + selkä

Ja tänään testattiin Les Milssin uusi Body Attack -ohjelma! Tuntui tosi rankalta, etenkin se nelosbiisi, mulla oli jalat ainakin ihan juntturassa :-D Ja jumppaa ei helpottanut kyllä sekään että 6-biisin kohdalla iski ihan järkyttävä mahakipu (tiedätkylläminkätakia). Onneksi sekin sitten helpotti ja loppu jumppailut meni "mukavasti".

Tälläkin hetkellä vaivaa raastava särky selässä ja alavatsassa eikä mikään muu kuin tuon vihreän teen lipittäminen oikein meinaa onnistua :-D Äsken ahmaisin taas kitaani yhden avokadon ja hapankorppua (kavereiden kesken hapsua), maustamatonta jugurttia, manteleita, raejuustoa, vähän hunajaa... Mikä sen mukavampaa kun kaapeista löytyy kaiken näköstä tommosta terveellistä! Kun muutan omaan kotiin niin mun kaapeista ei muuta löydykkään, paitsi joskus ja jouluna suklaata ;)
  Ja nyt kerään voimia että jaksan lähteä takaisin keskustaan päin keräilemään kimpsut ja kampsut kirpparipöydältä ja toivottavasti edes pienen tilin!!

p.s. huomaatteko ku katon välillä kieroon

2 kommenttia:

  1. Voi Ines kulta, sit ku muuttaa omaan kotiin niin ei oo enää varaa terveelliseen ruokaan. Tai ainakin huomaa kuinka paljon kalliimpaa se on. : D Terveisin opiskelijabudjetti : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaaaa i dont think so! ;) ostan vaan jokapäivä kokonaisen kaalin joka maksaa varmaan euron tai kaks ja paistelen sitä ja syön tyytyväisenä! Valmista tuli ;D

      Poista