lauantai 13. huhtikuuta 2013

Estou de volta

Kotona ollaan, yhtenä kappaleena!

Lähtö Brasiliasta ja etenkin sieltä kotikaupungin lentokentältä oli melko kyyneltentäyteinen (taas) ja kotimatkalla tuli vetisteltyä muutamaan kertaan. Mutta ai että kun oli melkein 2 vuorokauden matkustuksen jälkeen kiva tulla takas Helsingin lentokentälle, jossa odottikin kaikki parhaat, iskä, koira ja sydämeni toinen puolisko! haha :)
Olin tosiaan keskiviikkona siellä Spinningissä ja sen kyllä huomas että ei ollut vähään aikaan tehnyt mitään niin sykkeennostattavaa ja että oli se +30 lämmintä.... No mut, tänään oli taas paluu salille ja ai että teki hyvää! Mulla on nyt niiin hyvä moti päällä että alta pois! ;) Ja nyt on helpompaa lueskella kivoja treeniblogejakin ihan koneelta kuin tosta puhelimen rikkinäisestä (ylläri) ruudusta!
Ja niin tosiaan, se Kukkaistyttö-kilpailu :-D Siinä on joku semifinaalin tapainen 19. päivä ja finaali taisi olla 11.5 :) Kiva että jo näin pian, ei tarvi kauaa jännittää. Mutta 24.4 alkaa yleisöäänestys siinä että olkaa sitten skarppeja ja käykää äänestämässä!!! Kerron täällä silloin heti kun on sen aika ;)

2 kommenttia:

  1. Olis kiva enemmän kuulla mitä kaikker syöt, se ruokapäiväkirja oli kiva idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! :) saamanne pitää

      Poista