perjantai 19. huhtikuuta 2013

Finaalipaikka check!

Huomenta ihanaiset!

Aurinkoinen mieli vaikka ulkona onkin vähän harmaata ja sataa. Eilen oli sen kukkaistyttökisan semifinaali, jossa meitä oli siis 10 -- eikun siis piti olla 10 mutta olikin vaan 9? -- ja 6 tyttöä pääsi finaaliin. Tadaa olen finalisti!

Numerolla 1!

Oli oikeesti aika jännää eilen! Ensin oli perus esittelykierros pöydän ääressä, nimi, mistä, mitä teen, miksi osallistuin kisaan. Pari pikku kysymystä kaikille ja sitten piti yksitellen tulla tuomareitten eteen ja keksiä itse kukkaisviikkojen avajaisten juonto! Huhhuh! Miten paljon voikaan jännittää joku tollanen. No, vissiin meni sekin ihan hyvin ja kuulin nimeni kun finalistit lueteltiin!

Sit otettiin kuvat kaikista , lyhyet videoesittelyt ja vielä ryhmäkuvat! Eilen oli jo kivaa, en malta odottaa miten kivaa finaalissa sitten on! :)

Ja muistakaa, ens keskiviikkona sitten käytte kaikki äänestämässä!

----------------------------------------

Sit aivan muuhun.

Eilen päivä alkoi taas kevyehköllä salitreenillä. Vähän reilu 10 min juoksua ja vajaa 10 min reipasta kävelyä. Siihen päälle selät ja vatsat. Venyttelyt. Tuntu että miten tahansa oon niin jossain lihaksessa sattuu!
Reenin jälkeen hiusten pitää näyttää about tältä
Mun kahden viimesen päivän lounas on näyttänyt tältä. Muita ruokailuja en oikein nyt muista, joten en voi niitä tänne teille kertoakaan!
Noniin, moikkelis moi, mun on aika lukea NYT

2 kommenttia:

 1. Vitsit, sä olet niin luonnonkaunis. Jopa treenin jälkeen! Olen hetken aikaa vasta blogiasi lueskellut, joten en tiedä oletko koskaan tehnyt "päiväni kuvina" -tyyppistä postausta. Toivoisin sellaista joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! :)

   En oo ikinä tehnyt, mutta itsekin tykkään sellasista tosi paljon ja haluan tehdä! Unohdan vaan aina kuvailla.. Mutta varmasti sellanen on tulossa :)

   Poista