maanantai 22. huhtikuuta 2013

Leffailta paras ilta

Oltiin eilen Temen kans leffassa kattoon Olympos has fallen / Olympos on valloitettu.
Apua. Olin vissiin vähän väsynytkin mutta oli kyllä rankka leffa! Ei mikään hyvän mielen elokuva. Mutta hyvä silti :) Ja itkin kuin pikkulapsi....  Vieläpä hillitsin itteeni, mutta jos olisin katsonut ton leffan yksin niin olisin vollottanut varmasti ihan hillittömästi :-D

No, se siitä. Taloustieteen oppikirjakin muistuttaa mua että riittää jo.
Nauratti kyllä kun toi tuli vastaan...

Luen nyt ihan tosissani ja kunnolla, ja itse uskon siihen että oikein kovalla työllä mulla voi olla edes pienet mahkut päästä sisään jo ensimmäisellä yrityskerralla kauppikseen - VAIKKA en ole valmennuskurssilla jne jne jne... Tänään meinasin vaipua epätoivoon aamulla, kun puhuttiin kuinka yksi jos toinenkin on valmennuskurssilla plus lukee muutaman tunnin päivästä = "et voi päästä sinne sisään". Mietin että eihän tässä ole mitään järkeä edes alkaa sotkemaan koko pääsykoekirjaa.
Mutta kun taas avasin kirjan niin tulin siihen tulokseen, että kannattaa ainakin yrittää. Jos en sitten pääse, ei tarvi sanoa että en edes yrittänyt! Nyt pinnistelen tän lukemisen kanssa, jos ei onnista niin onpahan mulla sitten ensi vuonna aikaa kerätä motia ja enemmän aikaa lukemiseen sitten seuraavaan pääsykokeeseen. Ties mitä keksinkään :)

Anyways, vaikka kuinka täytyy lukea, liikunnasta en luovu. Jos en liiku, en jaksa mitään muutakaan. Jos vaan aamulla jämähdän kotiin niin se on aina saletti että sitten on tosi vetämätön olo koko loppu päivänkin. Todistin tän taas viime perjantaina.

No, tänään oli taas kuntosalin vuoro. Jalatkin alkaa pikku hiljaa palautua siitä järkyttävästä kireydestä ja kivusta. Eihän siitä säälittävästä jalkapäivästä ookkaan kun vasta vähän yli viikko....

Kotona mua odotti herkullinen lounas! Eilistä uunilohta ja vihanneksia
Nyt vähän stressaa erinäiset asiat, mutta eiköhän tää tästä!

P.s. Se kukkaistyttö-äänestys alkaakin vissiin vasta torstaina..... Kun luulin että se alkaa jo keskiviikkona :-D

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä lukuihin! Sulla on just hyvä asenne, luet minkä ehdit ja pystyt ja meet kattomaan ne pääsykokeet! Ainahan sinne pääsee porukkaa ekallakin yrittämällä ja ilman valmennuskursseja. Jos taas ei heti natsaa niin sittenhän olet ainakin nähnyt ne pääsykokeet ja tiedät paremmin mihin valmistautua. Sulla on siinä tapauksessa tosiaan vuosi aikaa lukea ja käydä kursseilla jos siltä tuntuu! Tsemppii vaan ja lippu korkealle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan, oon täysin samaa mieltä! Ei tää maailma siihen kaadu jos en pääse ekalla sisään :)

   Kiitos paljon! :)

   Poista