lauantai 27. huhtikuuta 2013

Pari kysymystä viikonlopun kunniaksi

Ihanaa, arvoisa Anonyymi esitti mulle muutaman kysymyksen  ja niihinhän vastaan :)

Muistakaa aina muutkin rohkeesti kysellä mitä mieleen juolahtaa ja kommentit piristää mua aina!

Mutta nyt niihin kysymyksiin:

1) Käytkö usein kaupassa, kun sun tekemät ruoat on niin monipuolisen näköisiä (pähkinät,hedelmät,raejuusto,tomaatit jne.), siis miten sulla on aina ainekset kaapissa tekemiisi ruokiin ? :D Ja suunnitteletko ruokavaliotasi (mitä syöt milloinkin) vai teetkö ruokia hetken mielijohteesta/mitä milloinkin tekee mieli syödä ?

Itse käyn melko harvoin kaupassa. Johtuen siitä että asun vielä vanhempien kanssa, mutta esitän aina toiveita mitä sieltä kaupasta tuodaan: raejuustoa oon aina soittelemassa että "voisitko tuoda?" Pähkinöitä tuodaan monesti ihan automaattisesti, vaikka mä taidan meidän perheessä ollakin se niiden suurkuluttaja :-D Joskus jos kotona ei ole niin saatan kaupasta käydä hakemassa esim. salaattia ja vaikka noita kirsikkatomaatteja + rahkaa. Niin ja hedelmiä kotoa löytyy lähes poikkeuksetta aina!
    Suunnittelen syömisiä jonkun verran, siis sillain että vaikka mitä syön salin jälkeen; tarviiko käydä kaupassa, vai löytyykö kotoa jo jotain hyviä lounastarvikkeita jne. 

 2)Sulla taitaa olla aika kova kunto ja motivaatio liikkumisen suhteen ? Miten pitkä olet ja mitä painat ? (ei ole pakko kertoa) Ruoka-annokset mitä syöt näyttävät aika suurilta, mutta ilmeisesti liikut niin paljon ettet pääse lihomaan vai mitä tuumit ? 

On mielestäni ihan keskivertoa parempi kunto ainakin :-D Ja motivaatio suuri :) Ja niin, voi olla että joskus ruoka-annokset näyttää suurilta tai on suuria. Joskus liiankin suuria kenties? Haluaisin ehkä pyrkiä entistä enemmän siihen, että söisin pienempiä annoksia ja ehkä useammin. Mutta tosiaan, en ole kyllä lihonut, mutta ehkä se kenties ylimääräinen energia on kertynyt lihasmassaksi!
 Pituus on vähän reilu 179 cm, painosta sanon sen verran että on yli 60 kg - saa heittää veikkauksia! ;D  On aina hauska kuulla arvauksia
 

10 kommenttia:

 1. Sinua ei kyllä uskoisi 60-kiloiseksi, vaikka 60kg on pituisellesi naiselle juuri normaalin alarajoilla. Olet todella laiha, hoikka ja tietysti lihas painaa enemmän kuin läski. Toivon todella, että painaisit vähintään 65kg. Mutta oma veikkaukseni on ettet kauheasti sitä 60kg ylitä, koska näytät niin pieneltä. Mutta sanotaan vaikka 61kg :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe läheltä liippailee!

   Siis painan kyllä enemmän kuin tuo 61 kg! :)

   Poista
  2. nyt jäi vaivaa!! :-D 62kg? :-D

   Poista
  3. hahah eiiii! läheltä liippailee tota sun "toivetta" :-D

   Poista
 2. Olisi kiva kuulla myös unelmamittasi! Siis jos nyt puhutaan siitä, että minkä kokoiset mitat haluaisit. Esimerkiksi 185cm/70kg 88-65-83 näin esimerksi :D

  VastaaPoista
 3. no et sää kyllä paljoo yli 60 voi painaa, koska eihän sulla sitä lihasta nyt oikeasti mitään hirveitä määriä ole kun niin pieni olet :) 64 veikkaaisin.

  VastaaPoista
 4. Täh! Olisin veikanut, että painat noin 56 niin hoikalta nimittäin näytät! Tosin itseäni luullaan aina noin 52-53 kiloiseksi vaikka painoa löytyy se 58-59 :D eli kaipa sitä katsoo aina muita eri tavalla kuin itseään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jos painaisin niin vähän niin näyttäisin aika lailla erilaiselta varmaan :)

   Poista
 5. Painat varmaan 64,5 kg? :D Itse olen 178 cm ja painan 65 kg :) Eli ollaan molemmat metrimaijoja! :D

  VastaaPoista