torstai 23. toukokuuta 2013

Huhhuh

Huhhuh mikä extreme-treenipäivä tänään onkaan ollut! Vielä kerran HUH!!!!

Rakas ystäväni Erika (pusipusi kiitos) sai siis hommattua mm. mulle sellaisen tutustumislahjakortin Elixialle sinne liittyessään. Sieltä soitettiinkin mulle maanantaina ja sovittiin että menisin sinne tänään muutamaan puolentunnin jumppaan illemmalla.

No, vapaapäivän kunniaks ajattelin silti lähteä aamupäivällä lenkille. Ihan pienelle vaan, sillä luvassa olis vielä jumppailua ja pakarat oli muutenkin ihan jumissa eilisestä BodyAttackista. No, lähdin juoksemaan täältä meiltä Ranta-Kaarilasta Pyynikinharjulle päin, loppumatka oli vaan yhtä järkyttävän pitkää ylämäkeä. Kun lopulta sinne ylhäälle pääsin, teki mieli jatkaa vielä vähän eteenpäin. Ja kas! Löysin itseni Pyynikintorilta. Ja sieltä kotiin. Tuli juostua yhteensä melkein puolitoista tuntia.

Mutta se olo! En oo ikinä jaksanu lenkillä noin hyvin!! Missään vaiheessa ei pistänyt tai muuta. Ja sillon kun teki mieli alkaa kävellä, jatkoin vaan juoksemista ja kohta jaksoin taas paremmin kuin ikinä!
Tykkään aina lenkeillä tehdä sellasia intervalliharjoituksia. Kuolen tylsyyteen jos juoksen koko ajan samaa tahtia. Niinpä tein sitten aina välillä semmosia kunnon spurtteja, kun vaan tuli musiikissa semmonen hyvä boostauskohta! Kun alkaa juosta ihan täysillä siinä vaiheessa kun kroppa on jo ihan poikki, jalat tuntuu niiiin kevyiltä ja tuntuu että lentäis!! Haha vitsi oon kauheessa endorfiini-pilvessä tosta suorituksesta! Tiedättekö mitä tarkotan?!

Ja kaikkea tätä ei yhtään huonontanut se että kävin vielä uimassa tosta kotilaiturilta!

17:30 olikin Elixian vuoro. Tuohon aikaan siellä alkoi puolentunnin Cardio Energy. Oli ehkä hienoinen pettymys, ainakin kun on tottunut noihin Les Millsin rääkkäyksiin. Tosin kaverini sanoi että saattoi johtua ohjaajastakin, mikä on ihan totta. Kyseinen jumppa tuntui ehkä vähän semmoselta mammajumpalta ja "sykehuippu" ei kyllä tuntunut missään. Mutta sen jälkeen jäin vielä puolen tunnin Shape-tunnille, joka vähän kompensoi sitä ekaa jumppaa. Luulin että mun vatsalihakset palaa!!

Nyt mutustan tyytyväisenä Fit Wokin kasviswokkia ja sit suihkuun.

Vielä sanon että HUH tälle päivälle! Kiitän ja kuittaan

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä! :) Täytyy itekkin kokeilla joku päivä oikein juoksulenkkiä, usein ne sattuu jäämään siihen kävelyyn vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Ja kannattaa alottaa sillain pienestä, vähän kerrallaan. Ettei tarvi ihan veren maku suussa mennä, sitten siihen hommaan tulee kammo! Mut onhan ne kävelytkin ihan mainioita :)

   Poista
 2. Paljon oli vesi? - Ihailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään käryä! Muuta ku et VÄHÄN

   Poista
 3. Eikö olekkin aivan huippu fiilis kun saa tehtyä jonkun reenin loppuun, vaikka kesken kaiken tuntuisikin siltä että haluaa luovuttaa! Oon kuullu hirveesti noista fit wokin ruuista, mutten oo ikinä maistanu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin!! :))

   Ja kannattaa ehdottomasti maistaa! Niin hyvää :)

   Poista