torstai 9. toukokuuta 2013

Hyvää tekemässä

Voi että, ISO ISO kiitos teidän kommenteistä edelliseen postaukseen!!

Ette tiedä miten ne helpotti ja paransi mun oloa! Sain taas hurjasti lisää motivaatiota ja ymmärsin että ei peli oo vielä menetetty - pääsin sisään tai en. Kiitos hirveesti! Niin kuin sanottu, kommentit piristää muutenkin AINA, joten älkää pliis säästelkö niissä :) Sitä ei lukijana aina tajuakkaan minkälainen merkitys omilla kommenteilla kirjoittajalle onkaan, vaikka kommentteja olisikin paljon. Itselläni niitä ei paljoa ole ja aina kun niitä tulee niin mieliala nousee, uskokaa tai älkää!

Mulla on muutenkin nyt niin hyvä fiilis! Mielenrauha. Ja kukas muu oli tänään Tampereelta Gogon hyväntekeväisyysmaratonissa?! Minä! Ja niin oli muutama muukin sinne eksynyt. Maraton alkoi 12.30 Body Combatilla. Sali oli niin täynnä, että liikkuminen oli aika ajoin vähän hankalahkoa mutta tunnelma oli sitäkin enemmän katossa!! Oli niin huippua!! Itse viihdyin maratonissa puolitoista tuntia: BodyCombat 30min, BodyBalance 30 min ja BodyAttack 30min. Juttu olis jatkunut vielä CX:llä ja BodyStepillä ja Gritillä, mutta porukkaa oli niin paljon että edes jumppamattoja ei riittänyt kaikille saatika sitten muita välineitä. Joten otin kimpsut ja kampsut mukaani ja lähdin suihkun kautta kotiin!

Hyväntekeväisyysmaratonihan ei olis hyväntekeväisyyttä ilman lahjoituksia, joten jokainen osallistuja lahjoitti vähintään 5€, samoin ohjaajien palkat menivät hyväntekeväisyyteen. :) Jumpan jälkeen oli jaossa Gainomaxeja. Ite otin tommosen Cappuccinon makuisen.
En oo pitkään aikaan enää harrastellut noita "valmiita" palautusjuomia. Tostakin tulin jotenkin ihan ähkyyn. :-D Tuossa purkissa oli vissiin 250kcal ja jumpassa tuli kulutettua lähes 800kcal.  Ihan hyväähän toi oli, voi sitä aina sillon tällön tommosella herkutella ;)

8 kommenttia:

 1. Huuuhhuh makaan ihan raatona sängyllä ton maratonin ja suihkun jälkeen, ja mietin että jaksaakohan sitä tehä tänään enää yhtään mitään, haha:D oli kyllä hauskaa, mutta porukkaa tosiaan liiikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, täytyy alkaa käymään enemmän noissa maratoneissa! Innostuin :)

   Poista
 2. Äää mäkin oisin niiin halunnut tuonne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, vitsit tuolla oli kivaa!

   Poista
  2. Ää kuulostaa ihan hirmu kivalta mut mulla ei oo varaa tommosiin luksussaleihin.. :/ olkaapa siis kiitollisia siitä että asutte vielä himassa! xD

   Poista
  3. Voi niin Oonkin x) toistaseks ainakin!

   Poista
 3. tossa kommenttiasiassa osuit kyllä niin oikeeseen! Se piristää ihan hurjasti kun saa kommentteja : )

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :) Etenkin jos kommentit ei oo päätäaukovilta anonyymeiltä :'D

   Poista