sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Missitouhuja?

Kuka muu  meinaa katsoa Miss Suomi -kisat tänään? Mä ainakin!

Musta on tullut ihan missifani. Ainakin siinä mielessä että oon nyt katsonut jokaisen missien koulutusjakson.... Ja tykkään niiden sivusta facebookissa... Ja katsonut kaikki mahdolliset videot niiltä läpi... Mitä vielä ?  Okei, ehkä tänä vuonna missikisat kiinnostaa erityisesti, koska finaalikymmenikköön on eksynyt myös kaveri nro 6! Maija Kerisalmi :) Oma ääni menee tietty hänelle, mutta on tuolla tänä vuonna kyllä tosi tiukka kilpailu kuka sen Miss Suomen tittelin saa! Hui. Mut onhan tolla Maijalla nyt kisan komeimmat sääretkin! ;) Kaksi muuta omaa suosikkiani ovat #4 ja #5! Ketkäs ovat teidän suosikkeja vai onko sellaista edes?
(Ei numerojärjestyksessä)

Noh, siirrytään vähän pienempiin piireihin.... Ensi perjantaihin klo 10 mennessä täytyy käydä antamassa ääni Tampereen kukkaistyttökisaan!! Älkäähän unohtako! :)

Äänestys löytyy TÄÄLTÄ9 kommenttia:

 1. Blaah taas onnistuin puhelimella poistamaan jonkun kommentin :-(

  VastaaPoista
 2. Minun mielestä tollainen missihössötys on aika turhaa! Siis naisia bikiniasuissa tekohymy päällä ja heidän äö on kuuleman ja mitä nyt tv:ssa nähty aika matala... Mielestäni aito nainen on kaunis eikä tollaiset "teko ripsi rusketus hius" tsubut.. Ei ole roolimallia näkyvissäkään..huoh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, kauneuskilpailuhan toi ihan pääasiassa onkin :) ja mun mielestä noistakin löytyy aina positiivisia poikkeuksia, eikä kaikki ole niin tyhmiä kuin luullaan ;)

   Poista
  2. Mua taas aina hupsuttaa ihmiset jotka käyvät mollaamassa esim. missejen älykkyysosamäärää ja lyhentää sen itse ÄÖ vaikka se taitaapi olla ÄO!!

   Poista
  3. HAHAHAHA :''DD TOTTA! Aika hyvä huomio! 10 pistettä. Myös teko_ripsi on yhdyssana. En sillä että kirjottaisin TODELLAKAAN itsekään oikein koko aikaa mutta jos alkaa toisen äO:ta kommentoimaan niin kantsii aina katsoa omakin kirjoitusasu ihan kondikseen! ;)

   Poista
  4. ^ ei sillä että mua toi touhu kauheesti kiinnostais, mutta oli siellä yks tyttö oikiksesta ja yks oli joku biotekniikan opiskelija tms.. ei tommosiin kouluihin ihan kaikenmaailman saappaat pääse!

   Poista
  5. Jep tuli kans sama mieleen! Ei saa yleistää

   Poista
 3. Samaa mieltä^:) mutta oli se kieltämättä aika hauskaa kun sen yhden motto oli että iloitsee pienistä asioista ja Komulainen sanoi että "ajattelet että kuppi on puoliksi täynnä" (eikä tyhjä) ja se missi ei tajunnun sitä vaan sanoi jotain "jooo se jää nähtäväksi" :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha joo huomasin kans ton! :-D Ja voittaja sanoi siinä haastattelussa siitä osallistumisestaan missikisaan että "ajattelin tunteella enkä järjellä", niin tuli mieleen että eikö tohon touhuun lähtiessä kannattais myös vähän järjellä miettiä että mitä siitä seuraa :-D

   Poista