sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Ei kai taas...

Hei kultanuppuset!

Viikonloppu ohi, samoin parin päivän postaustauko! Oon ollu tähän mennessä niin pirun ahkera tässä hommassa että parin päivän breikki sallittakoon!

Huippukiva viikonloppu oli ja meni. Tosiaan saatiin yhtenä "palkkana" videokeikasta Aviciin keikkaliput tyttöjen kanssa, ja siispä lähdettiin Susannan kanssa perjantaina töiden jälkeen kohti Helsinki-cityä. Lähijunalla tietenkin niin saatiin istua yli 2h siellä junassa..... Mutta oli sen arvoista ja meillä oli hauskaa! ;)

 Ja sitten viikonlopun kohokohta. Lauantaina reippaana, välittämättä edellisillan muutamasta lonkerosta, päätin lähteä lenkille. Reippaalle juoksulenkille. Kulkikin niin hyvin! 5km:n jälkeen eteen sattui puunjuuri ja hups - ineksellä taas polvea koristaa oikein nätti asfaltti-ihottuma! Kun kaaduin, pillahdin heti itkuun ihan vain siitä turhauttavasta tunnesyöksystä, että EI KAI NYT TAAS?! Oon nyt valehtelematta kerran vuodessa kaatunut lenkeilläni niin että saan jonkun ällöttävän haavan. Joskus pahan, joskus vähemmän pahan. Ei helkkari soikoon... Varmaan niin pitkät raajat että niitä ei pysty hallitsemaan haluamallaan tavalla!

Jees. Mitenkäs teidän viikonloppu? Sujuko urheilut paremmin ja vähemmillä kolhuilla kun mulla....

Nyt täytyy ottaa pientä lepoa tosta juoksemisesta ja vaikka kävellä välillä!

2 kommenttia:

  1. No mulla oli tossa keväällä ystäväpariskunnan muuttokeikka ja kun yhdistää rappuset ja kirjalaatikot niin tietää muuttaneensa. Seuraavana päivänä kompastelin sitten kaupungilla parin sentin korkuisiin rotvallikiviin.... mikä oli jokseenkin nolostuttavaa. ;) - Ihailija

    VastaaPoista