tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kuulumisia

Hellou hellou! 

Oon taas lähdössä salille ja tulin vaan äkkiä laittaan pari kuvaa tänne tältä päivältä ja kertoon kuulumisia!

Totesin eilen ihan loistavaks ideaks sen, että yhdistän lenkin ja salin samaan reissuun. Juoksin about 40 min, sain erinomaisen hien päälle ja sen jälkeen vähän lihaskuntotreeniä päälle. Haukkarit, ojentajat, punnerrukset ja alavatsat. Miten ihanaa taas tuntea lihaskipua!
En tiedä johtuiko eilisestä treenistä vai mitä, mutta mulla oli tänään epätavallisen kova nälkä koko ajan. Ja asiaa huononsi se, että en ollut ostanut töihin ollenkaan evästä, rahkaa tms. Ja niinpä mun teki mieli vaan kaikkee oikein epäterveellistä, leipää ja sen sellaista :-D No, nyt oonkin tänään sitten syönyt vähän enemmän leipää kuin normaalisti tykkään syödä. Huomenna vois sitten jättää noi hiilarit vähän pienemmälle ja keskittyä rahkaan, pähkinöihin ja muuhun protskuun! ;)

Pointti on siis se, että eipä se kai haittaa, jos joinain päivinä syö vähän enemmän leipää tai herkkuja, kunhan se ei vaan toistu joka päivä ja sitten syö muina päivinä eri ravintoaineita ja terveellisemmin! No stress!
P.S. Jos et ole käynyt vielä antamassa ääntäsi, niin tee se nyt!! (Ja vaikka olisitkin, tee se vaikka kerta kiellon päälle....) Tee se TÄÄLLÄ

13 kommenttia:

 1. "Kaikkee epäterveellistä, leipää yms.." say what?? leipä epäterveellistä? Sä et tyttö tiiä vissiin mitään ravintoasioista jos väität jo leipää epäterveelliseks? :D se on ihan normi ruokaa eikä mitää hampparia... chillaa ny :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tyttö hyvä tiedän sen verran että sellainen vaalea leipä mitä söin niin ei ole kovin terveellistä, kun se ei sisällä mitään hyödyllistä ja pelkkää nopeeta hiilaria ja paljon kaloreita :D ei se nyt mikään maailmanloppu oo mutta mielummin syön jotain muuta! :)

   Poista
  2. Oon samaa mieltä sun kanssa, samalla monien anonyymien. Tommonen, että tekee mieli ruokaa koko ajan, on normaalia. Liikkuva ihminen saa syödä todella paljon - tosin ei ihan mitä tahansa. Mutta jos ja kun syö sen 80% hyvin, niin 20% ei oo väliä eli maailma ei kaadu jos syö muutaman kerran herkkuja viikossa. Uskon, että ihmiset on kommentoineet asiaa siksi, että tätä ei oo kiva lukea aina, kun usein puhut vaan miten paha fiilis on tullut kun on syönyt ja juonut sitä sun tätä.. Siinä mielessä oon samaa mieltä että relaa!!:) ja toivotaan, että muistat eväät jatkossa:-)

   Poista
  3. Komppaan siiriä, totta joka sana!

   Poista
  4. Totta totta :))
   Ja eiköhän meistä jokainen aina blogeissaan silloin tällöin valita huonoista fiiliksistä ja morkkiksistaan ;)

   Poista
 2. Siis et kyllä tiedä mitään mistään terveellisestä ruoasta...jos urheilet tarvit myös hiilateita?! Ja ihan reippaasti...pidät jotain terveellisen ruokavalion valistusta suunnilleen blogissas ja sit kirjotat tällasta tekstiä?! Et kyllä taida tietää yhtään mistä puhut, huvittuneena saa kyllä lukea...ja ihan tiedokses tollanen koko ajan nälkä kertoo liian vähäsestä ravinnosta kulutukseen nähdän ja hiilarihimo liian vähäsestä hiilarinsaannista...kroppa osaa kyllä pyytää mitä tarvitsee! Koitappa vaikka päivittäin syödä vähä enemmä täysjyväviljaa, huomaat eron!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jestas :) tiedän mielestäni ihan hyvin ja mainitsin jo tekstissä jos luit, että en ollut ostanut eväitä. Tarkotin tällä sitä että kun muu syöminen jäi ikävä kyllä vähemmälle , teki mieli paljon hiilaria!

   Ja sepä se, kun syön yleensä pelkkää ruista/täysjyvää niin siksi tuntui inhottavalta syödä pullaa :)

   Poista
 3. mitä leipää söit, vaalea vehnäleipähän on ravintoköyhää pullaa, mutta ruis ja kokojyvä ovat hyviä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan söin vaaleeta pullaa, siks tollanen olo :) täysjyvää kannatan kyllä!

   Poista
 4. Mua vähän harmittaa kun sun blogi keskittyy nykyään lähes pelkästään urheiluun ja syömiseen. Jotenkin tulee ihan ahdistunut olo kun lukee, että löysä olo kuin ei oo liikkunut ja oot syönyt huonosti jne. Tietty saat kirjottaa mitä haluat, mut ihan sellasena rakentavana kritiikkinä, että olis kiva lukee muutakin. Blogistas kun kuitenkin tykkään.. :-(

  VastaaPoista
 5. Oon ihan samaa mieltä edellisen kanssa:( blogis oli ihan kiva ennen mutta nykyään kaikki keskityy ruokaan ja tuntuu että ajattelet 247 mitä syöt :( kuullostat ahdistuneelta nuorelta naiselta :(

  VastaaPoista
 6. Samaa mieltä edellisten kanssa. Liikut paljon, ja syöt aivan liian vähän siihen nähden, jos tännekirjoittamasi asiat pitää paikkansa. Ja en nyt puhu tästä postauksesta, vaan olen alkanut kiinnittämään siihen huomiota vässä vähitellen. Ymmärrettävää, että jos haluaa malliksi, kuuluukin olla hoikka, mutta älä nyt itsellesi ala tarkoituksella syömishäiriötä hommaamaan... Suosittelen googlettamaan sanan ortoreksia, ja sen jälkeen lukemaan hieman eri näkökulmasta kirjoittamiasi tekstejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kaikki terveellinen syöminen ei toki ole ortoreksiaa. Sen määrittelee pakkomielteinen suhtautuminen ruokaan, ei halu syödä terveellisesti." http://yle.fi/vintti/yle.fi/akuutti/arkisto2002/261102_e.htm
   Terveellisen ruuan syönti muuttuu sairaudeksi vasta, kun siitä tulee pakkomielteistä ja elämää hallitsevaa.

   Poista