keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Pus pus

Hei ihanaiset!

Tulin vaan äkkiä kertoileen miten menee sillä en taaskaan ehdi tänään laittaan niitä juhlakuvia lisää tänne. Paitsi yhden. Taas itsestäni. Hups.

Olisin muuten ehtinytkin mutta sain lähdettyä taas pitkälle lenkille aikaisemmin iltapäivällä. Siinä vierähti taas puolitoista tuntia ja olo on mitä mahtavin! En nimittäin oo kunnolla tehnyt mitään ton juhlarumban jälkeen. Muuta kuin syönyt ja syönyt ja syönyt. Ja syönyt vähän lisää porkkanakakkua... :-D Jota on edelleen tuolla jääkaapissa! (Murrr loppuis jo....)

Ja kävinhän mä koittamassa maanantainakin, että miten se juoksu luistaa. No eihän se luistanut. Hölkkäsin 20 min ja totesin siinä kuumuudessa että parempi kävellä niin pysyy ruuat sisällä. Eilen en tehnyt mitään ja tänään sitten juoksujalka rullaskin taas erinomaisesti! :)

Mutta pusuja pusuja teille

Ylihuomenna Avicii! Kukaan muu menossa? Mennään Susannan kanssa kun saatiin niistä videohommista muunmuassa noi Aviciin liput! ;)

Huomenna LUPAAN laittaa niitä ylppärikuvia lisää!

4 kommenttia:

 1. ihan naurahdin kuinka apinalle näytät tossa kuvassa :DDDDDDDDDd anteeks, mut oli pakko sanoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taidat olla se sama anonyymi joka haukkui mun korviani :D laita vielä oma kuvas tohon kommenttiboksiin niin voisin mieltää paremmin minkänäköisen tyypin kansa olen tekemisissä jos kerran mun ulkonäköäni haukut :-D

   Poista
 2. en kyllä ole sama henkilö;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua :) kiva jos viihdytän hauskalla ulkonäölläni :))

   Poista