perjantai 14. kesäkuuta 2013

Soppaa

Voi ei mikä väsy.

Tänään työpäivä loppui aikaisemmin mitä yleensä koska oli niiin kertakaikkisen hiljaista. Niinpä pääsin äkkiä kotiin ja loihdin itselleni lounaan.... Eli Saarioisten bataattisosekeittoa ja raejuustoa.
Oon vähän hassu välillä... Tykkään syödä kaikkea mahdollisimman pienellä lusikalla. Siis jos syön yksin, saatan syödä keittoa teelusikalla, niin kuin tänäänkin. :-D Jos syön jätskiä tai jugurttia tai rahkaa, juttu on sama. Saatan syödä sellaisella kahvilusikalla, joka on ehkä puolet teelusikan koosta. :-D En tietenkään rupea ruokapöydässä vaihtamaan lusikkaani pienempään mutta jos oon yksin....
Oon nyt taas kahtena päivänä käynyt lenkillä. Toissapäivänä lyhyemmällä, eilen pidemmällä ja juokseminen onnistuu oikein kivasti! Eilen kyllä alkoi jossain vaiheessa vähän sattumaan polveen ja vaihdoin kävelyyn. Luulen että johtuu siitä kun en voi koukistaa ihan täysin tota vasempaa polvea... Eilen joka tapauksessa kävin kunnon raivolenkillä ja juoksin alkumatkasta sen mitä jaloistani vaan ikinä pääsin! Kotimatkalla alkoikin sitten sataa virkistävästi...

Outoa mutta en oo käynyt salilla pitkään aikaan! Siis varmaan viime viikolla viimeksi... Jos sillonkaan? En muista :-D Oon nyt vaan innostunut tosta lenkkeilystä niin että hyvällä säällä ei oo hirveesti huvittanut mennä sisätiloihin rehkimään. Mutta tänään sää on mitä on joten taidan mennä vähän väsyttämään lihaksistoa taas!

Ja hei!! Majurin ja Patemustajärven biisi Tyytyväinen oli nyt Nrj:llä 2 viikkoa putkeen Hitti vai huti -äänestyksessä ja näin ollen pääsi nyt Nrj:n soittolistalle! Huippua ;)

Jos ette oo vielä videota nähneet niin käykää kattoon se täältä!6 kommenttia:

 1. Ovela tapa ahmia hyvää ahmimatta (toi lusikkajuttu). :) Tää keli on pahempi kuin marraskuun hämäräloskat. Tai no ei ehkä kuitenkaan. Toivotaan että tää on lyhytaikainen taivaan järjestämä luonnon kastelujärjestelmä ja kaikki on taas hetken päästä freshimpää kuin koskaan! :) (Pystyyks suomalainen ikinä iloitsee ettei kärsitä kuivuudesta....) - Ihailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Ruokailuhetki kestää vaan pidempään! Totta turiset :) kyllä ne helteet sieltä taas kohta tulee!

   Poista
 2. Toi lusikkajuttu on anorektikkojen kikka. Vähäinenkin ruokamäärä, kuten pieni keittolautasellinen, tuntuu paljolta kun sitä syödään pienimmällä ruokailuvälineellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D enpä oo kyllä ihan noin asiaa miettinyt..... Mä nautiskelen! ;) en syö ikinä yhtään sen pienempää määrää pienemmällä lusikalla kuin mitä söisin isommallakaan :D ihan yhtä suuren!

   Poista
 3. Hahhaha mulla on kans tää pienellä lusikalla syöminen yksin ihan vaan sen takia, että siinä tulee semmonen fiilis että ruokaa on enemmän ja kestää pidempään syödä herkkuja :D ihanaa en oo yksin! tosi hyvä blogi sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa ihanaa että jollain muullakin on tää juttu! ;) ei lopu ruoka niin äkkiä!

   Poista