sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Do a to-do-list

First on my to-do-list:

actually do a to-do-list.

Tiedättekö mitä? Huomenna jumpan jälkeen astelen kirjakauppaan ja ostan itselleni uuden kalenterin!
Oon ollut nyt jo joitakin viikkoja ns. "lomavaihteella" - lukuun ottamatta sitä että teen 6 päivää viikossa töitä.... Mutta muuten en oo vilkaissut mihinkään kalenterin tapaiseenkaan pitkiin aikoihin! Tekemättömiä asioita tuntuu olevan paljon kun en oo kirjoittanut niitä mihinkään ylös. Ja se näkyy stressissä. Tiedän mitä juttuja pitäis tehdä mutta päivät vaan vierii eteenpäin kauheeta vauhtia ja lopulta ne asiat jää tekemättä. Lisäks muistan joitakin päivämääriä ulkoa, milloin tapahtuu mitäkin. Mutta helpottaishan se huomattavasti jos saisin juttuja ylös johonkin. Esim. kalenteriin. Ja se täytyy olla ihan perinteinen manuaalinen versio, sillä en tykkää käyttää puhelimen kalenteria. En todellakaan ole mikään kontrollifriikki mutta välillä on kiva laittaa pienen aivoloman jälkeen asiat järjestykseen!
Viikonloppu meni kuitenkin kivasti! Eilen ja tänään oli ihana ilma ja oltiin T:n kanssa niiden mökillä. Rentouduttiin, kalastettiin (kyllä, mäkin kalastin ja sain yhden kalan! Hauki vai mikä se olikaan. Okei, T heitti ja mää kelasin), saunottiin, nukuttiin hyvin, katsottiin tangomarkkinoita (en syty. mutta oikea kuningas voitti - hyvä köpi!), pelattiin unoa ja kalastin vielä vähän. Niin ja vähän fiilisteltiin poikaystävän kakskymppisiä tänään :)

Ja tässä se lahja! Mun mielestä toi on melkoisen tyylikäs!

Nyt oon vaan kotona ottanut super-rennosti, herkutellut vähän suklaalla ja kreikkalaisella jugurtilla johon laitoin pähkinöitä, hunajaa  ja kookoshiutaleita!
Toivottavasti teilläkin oli kiva viikko, toivottavasti ensi viikosta tulee kiva ja huomenna taas kuntoillaan! jipii

2 kommenttia:

  1. Tiedän ton kalenteritunteen! Mua ahdistaa kans, voisin ottaa itteeni niskasta kii! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah tehdään se yhdessä ;D tuleeko ees mieleen koulu ja se kun vietti kaikki tunnit vaan täyttämässä ja värittelemässä kalenteria!

      Poista