tiistai 23. heinäkuuta 2013

Good Night

Ajattelin tulla vielä pikapikaa kirjottaan tänne, oon jo ihan peiton alla sängyssä menossa nukkumaan! Mutta huominen on mulla ihan täyteen buukattu joten luulen että huomenna en tänne tuu sanoon juuta enkä jaata. Luvassa on tietty työt, pitkäaikaisimman ystäväni kanssa salaatille ja illalla vielä pelaamaan puolikas kierros golfia ! Saas nähdä mitä siitä tulee! Toivottavasti muhun puris golf-kärpänen ja kovaa!!

Voin alkaa pitää sitä ruokapäiväkirjaa esim. huomenna, mutta nyt ei ehdi! 

Tänään töiden jälkeen suunnistin taas salille ja vuorossa oli BodyCombat. Hyvään saumaan se tulikin sillä tarvitsin niiiiiiiin paljon jotain agression purkua sillä hetkellä että sain kyllä hyvän hien päälle!

Sitten kotiin ja suuntana keskusta, Erika ja intialainen ravintola. Rakastan aasialaista ruokaa, eniten Intialaista, sitten thaimaalaista ja varmaan kolmanneksi Japanilaista. Kiinalaisesta en ihan niin paljoa välitä mutta sitäkin tulee silloin tällöin syötyä. Mutta tossa intialaisessa ruuassa on vaan niin hyvät maut! Ei mitään niin kovin esteettistä ruokaa mutta sitäkin herkullisempaa!! Ootteko maistaneet?

Itse söin kasvisruokaa, intialaista juustoa pinaattimuhennoksessa. Pure love, amor puro

Nyt hyviä öitä ja pusi pusi

6 kommenttia:

 1. hei vähä kiva kun menitte erspan kanssa tonne, itsekki ollu siä muutamia kertoja
  -j.h.

  VastaaPoista
 2. Intialainen ruoka on niiiiin hyvää! Ootko maistanut nepalilaista? On tosi saman tyyppistä kun intialainen mutta ehkä vielä himpun verran parempaa. Tosin siinä Tampereen paikassa ei ole kovin kummoinen ruoka mutta Helsingissä olen kahdessa nepalilaisessa syönyt aivan taivaallista ruokaa, ja toinen oli ihan lounas annos.
  Eli seuraavan kerran kun Helsingissä liikut niin kannattaa poiketa :)
  Mulle ei oikein thaikkuruoka eikä kiinalainen uppoa ollenkaan mutta just nää intialainen ja nepalilainen on ihan suosikkeja.
  Toivottavasti golf kärpänen pääsi purasemaan, mä suoritin green cardin jo vuosia sitten ja ekan kesän pelailin mutta sen jälkeen se jäi kun ei oikein löydy lajiin vaadittavia hermoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei nyt kun sanoit niin oon ehkä helsingissä käynytkin yhdessä nepalilaisessa raflassa! Täytyy mennä uudestaan kun viime kerrasta on jo niin paljon aikaa! Kiitos vinkistä!:)

   Poista
 3. Hei ihana toi sun valkonen kimalteleva paita!!:) Mistä oot ostanu? -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Mangosta ostin alennusmyynnistä ;)

   Poista