maanantai 29. heinäkuuta 2013

Have a nice week

Hyvää maanantaita!

Viikonloppu sujui mukavasti kaverin perheen mökillä kivassa porukassa. Ajeltiin lauantaina vesijetillä, grillattiin ja syötiin paljon ja kauan, juotiin, saunottiin ja uitiin, syötiin juustoja ja karkkia, makoiltiin rannalla ja uitiin vähän lisää, grillattiin ja syötiin vähän vielä lisää ja siinähän se sitten menikin!  Ja taas oli kuitenkin sen veroinen irtiotto arjesta että tänään oli kiva palata töihin ja jumpalle.
Oltiinpa eilen illalla vielä mökkeilyn jälkeen T:n ja parin muun kaverin kanssa pelaamassa 9 väylää golfia. Ai että kun meni huonosti, mutta tuli tehtyä kiva iltakävely yhdessä lentomuurahaisten ja hyttysten kanssa. Sitten vielä viikon hyvä päätös saunassa ja uiden taas! Voisko kesästä tuon paremmin enää nauttia?! Sanoisin että ei! Niin ja jätskit syötiin kanssa. Vielä enemmän plussaa!

Mutta sen sanon tähän vielä että älkäähän tuomitko mua mun syömistottumuksista, koska ette tiedä niistä kuin vain vähäsen, vain sen verran mitä kirjoitan tänne. Tuntuu kyllä suorastaan pahalta, että sen ainoan kerran kun "erehdyin" laittamaan tänne ruokapäiviksen tapaistakaan, osui se sellaiselle päivälle että en ehtinyt syödä tarpeeksi (tiedän sen itsekin) ja tuli pelattua perheen kesken golfia. Mun päivät voi olla hyvinkin erilaisia syömisen ja liikkumisen suhteen, joten ihan oikeasti, älkää huolehtiko että söisin liian vähän! Jos syön yhtenä päivänä liian vähän, kostautuu se seuraavana päivänä yleensä isolla nälällä ja ruokahalulla. :) Myöskin kuuma sää tekee mulla sen, että tulee vaan juotua kamalasti vettä ja syöminen jää vähän vähemmälle kun ei ole ruokahalua. Eikö kukaan muu ole huomannut samaa? Ja niinkuin kaikki muistamme, viime viikolla oli todella lämmin ja hyvät säät!

Viimeviikon treenailutkin meni kivasti! Toi golf tuo kyllä niin hyvää lisämaustetta ainaiseen jumppailuun ja lenkkeilyyn. Nyt tajuan miksi aina toitotetaan että liikkukaa monipuolisesti. Ei kyllästy niin helposti ja aina lajin vaihtuessa tarpeeksi tiuhaan tahtiin, tuntuu lajit entistä kivemmalta!

Ma: BodyStep
Ti: BodyCombat
Ke: Golf (2h)
To: Golf (2h)
Pe: juoksumatolla 30 min juoksua, 10min kävelyä + Ab burner (Nike Training Center)
La: - työt
Su: - työt

Hahah tää kuva on ihan vaan vitsi. Kunnon hulk-meininkiä havaittavissa eikö vaan?! Vieläkö niihin bikini-fitness-kisoihin ehtii osallistua? :'--D

4 kommenttia:

 1. Osaisitko auttaa? Hakisin tuohon fresh faces kilpailuun, muttei tuo millään anna ns. kirjautua sinne, että saisin kuvat yms. sinne, kun herjaa jostain sähköpostista. Mitä tein väärin?
  http://cairni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa.... Koita kirjautua myös facebook-tilin avulla...? :)

   Poista
 2. Mitä varten sitten kirjoitat ruokapäiväkirjaa kun siitä kasvaa tällainen haloo :o jos itse tekisin samoin niin pyrkisin syömään mahd hyvin enkä vähän sinne päin... Varmasti lukija joukkoon on eksynyt nuoria tyttöjä jotka ottavat valitettavasti mallia sinusta, not good :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin niin sitä juuri tarkoitinkin, että se ei varmaan kannata jos en saa sitä joka päivä tehtyä.

   Poista