torstai 18. heinäkuuta 2013

Italian love

Hyvää torstaita toverit!

Eilen oli kiireinen päivä enkä ehtinyt tulla tänne sanoon moi. Oltiin illalla äipän ja poikaystävän kanssa syömässä super-herkku-ruokaa eräässä Tamperelaisessa italialaisessa ravintolassa, nimeltään Trattooria. Ootteko käyneet Tamperelaiset ja muut?! Tammer-hotellin alakerrassa. Ihan sairaaaaaan hyvää ruokaa, yllätyin positiivisesti! Söin ihanan pasta-annoksen, enkä edes kuvaa siitä ehtinyt ottaa kun se oli jo kadonnut parempiin suihin......

Töissä oon taas vaan ollut ja tän viikon päivät on mun mielestä olleet melko samanlaisia enkä erota päiviä näin jälkikäteen toisistaan -- mitä tapahtui milloinkin jne.

Sen muistan kuitenkin että tiistaina en ollut salilla ja kävin piipahtamassa Gina Tricot:ssa töiden jälkeen. Halusin sovittaa tuota yksinkertaista maksimekkoa joka on mun mielestä niin kiva!! Ajan puutteen vuoksi ehdin sovittaa vain tuota yhtä kokoa, joka oli M. Ja hämmästyksekseni huomasin että tuostahan jäi nilkat näkyviin. Käyn huomenna kokeilemassa miltä näyttää L-koko, jääkö nilkat piiloon. Mutta toi oli mun mielestä niin kiva ja tyttömäinen halkioineen. Eikä se nilkkojen näkyminen ehkä haittaiskaan koska tykkään mun pikkunilkkasistani niin kovasti haha!
Noniin mitä liirumlaarumia taas. Tänään olinkin taaaaaas BodyStepissä ja miten hyvä olo siitä taaskin tuli!! Paras fiilis kun istahtaa autoon ja ajattelee että "hyvä Ines, teit sen taas vaikka olit ihan väsynyt!"

Jes tästä ei tuu taas yhtään mitään kun väsymys ja nälkä painaa. Taidan tästä siirtyä keittiön puolelle, ottaa lasillisen punaviiniä ja katsoa mitä meidän kodin gourmet-keittäjät on saanut aikaan! :-D

2 kommenttia:

  1. Mullakin on samanlaiset pikkunilkkaset :DD hyvä me! xD

    VastaaPoista