torstai 4. heinäkuuta 2013

Vodaa

Hei ihanaiset

Tänään on ollut kyllä kiva päivä! Töissä aika meni nopeasti, sää oli hyvä ja kaikki luisti ja oli hauskaa :) Jännä juttu muuten miten lämpötila + sää vaikuttaa ruokahaluun, ootteko huomanneet? Kun on lämmin ja aurinko paistaa, ruokahalu ei oo kummoinen. Mutta kun sataa ja on synkkää niin suuhun menis mitä vaan!

Ainoo mitä pitäis näillä hyvillä säillä muistaa on juoda juoda juoda ja vielä kerran juoda. Vettä. Paljon. Pahinta on se että töissä tänäänkin en oikein muistanut juoda tarpeeksi vettä, join kahvia ja söin mansikoita. Molemmat kunnon diureettejä niin että kaikki neste kropasta varmasti lähtee pois. Ja sitten tulee väsy ja huono olo. Sitä emme halua.

Veden juonnillahan on kaikkia muitakin hyviä vaikutuksia meihin. Riittävästä veden juonnista keho puhdistuu, jaksetaan urheilusuorituksen aikana paremmin, koska soluistahan suurin osa on vettä ja mitäs sitten kun ei kropassa olekaan vettä....? Ei mitään hyvää ainakaan seuraa. Lisäksi se vähentää nälän tunnetta ja auttaa painon pudotuksessa jos siihen on tarve! Kaikkea hyvää siis.
Mulla on ainakin semmosia "kausia", että otan veden juonnin ihan tosissaan, juon vähintään sen pakolliset 2 litraa päivässä. Huonompina aikoina muistan juoda ehkä hyvässä lykyssä 0.5 l! Joten eiköhän tehtäis semmonen sopimus että juodaan joka päivä vähintään 2 l. Itse pidän sääntönä tuota, ja että jos urheilen niin juon lisäksi vähintään vielä 1-2 litraa. Sounds good? Helpointahan juodun veden määrän mittaaminen on kantamalla mukana esim puolen litran vesipulloa!
Nyt mua varmaankin kutsuu Gogo ja BodyCombat! Watch out :'D

2 kommenttia:

 1. mulle tuli heti jotenkin tarve hakee vesilasi tähän ku luin postauksen... :D blogis on muutenkin tosi kiva, ja oot upee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa tiedän tunteen! lukasin tän itsekin vielä ja hain kans vesipullon... Täytyy taas kuroo kiinni tohon päivän tavoitteeseen! ;D

   kiitos ihan kauheesti <3

   Poista