keskiviikko 21. elokuuta 2013

Euforia

BAM!

Ja mulle iski yhtäkkiä tosi hyvä olo! Siis ei sillä että eilinen työporukan kanssa lipitetty sangria ja viini olis tuonu mitenkään huonoa oloa mutta henkisesti tuli yhtäkkiä ihan supernainen-olo. Vaikka siis ihan istun tässä ruokapöydän ääressä juomassa kahvia. Tuli yhtäkkiä kauhee motivaatio ja inspiraatio vain tehdä KAIKKEA. Siivota, urheilla, kokata. Tehdä töitä, shoppailla, juhlia.... Lista on loputon! Voisin tänään aloittaa vaikka tuosta siivoamisesta ja siirtyä siitä urheiluun. Jipii!
Ehkä johtuu siitä että mulla on vapaapäivä....? Toinen putkeen. WHAT?! Mulla vapaapäivä? Ines ja vapaapäivä ei edes sovi samaan lauseeseen..... :-D Eilenkin kun hortoilin kaupungilla kauniissa säässä, mietin: Mitä ihmiset siis yleensäkin tekee vapaapäivinä? Käy salilla? En viitsi sielläkään olla ihan koko päivää haha! Käy kaupungilla? Istuu kahvilla? Näkee kavereita? Joo! Siivoaa kotonaan? Kai? Tänään vielä harjoittelen, sitten taas töihin muutamaksi päiväksi, ehkä ensi viikon vapaapäivinä oon jo viisaampi näiden vapaapäivien kanssa ja teen jotain fiksua!

9 kommenttia:

 1. Nauti nyt vapaapäivistä sitten, vaikka ootkin supermimmi!:) kaunotar olet !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin <3 ja nautin kyllä ;)

   Poista
 2. Moi, en ihan käsitä tätä sun suhdetta vapaapäiviin? Olet siis ennen ollut kesätorilla töissä ja vaan yksi vp viikossa SO?!?. Ja nyt olet kahvilassa ja on toinen vapaapäivä tiedossa? WAU! Eihän se ole mitään ihmeellistä ja muutenkin, monet opiskelijat ovat töissä JA koulussa eikä heilläkään ole vapaata juurikaan:D tajuuks pointtia?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jestas :D pyydän suuresti anteeksi jos iloni on saanut sinut närkästymään tosta asiasta :D koitappa itse herätä 3 kk ajan ma-LA joka aamu klo 6. Ilman lomaa tai vapaapäiviä tai muuta vaihtelua :D kyllä sitä kesän jälkeen huomaa olevansa vähän väsynyt ja se vielä että saa tehdä joku arkipäivä jotain muutakin kuin olla töissä. En ole mikään semmonen superihminen joten mun mielestä on vaan hienoa että mulla on nyt jopa 2 vapaapäivää! Älä anna sen häiritä!

   Poista
  2. :'DD oi voi

   Nauti vapaistas!!:)) on ihanaa kun saa tehdä vaan kaikkee mitä mieli tekee<3

   Poista
  3. Haha kiitos, todellakin nautin! <3

   Poista
  4. Aamen Ines!! En voi kun peukuttaa tota sun kommenttia! T. Koko kesän aina 1pv/vk vapaa ja herätykset 4.40-5.00 :D

   Poista
 3. Jänniä kommentteja ihmiset välillä tänne kirjottelee.. helppo se on anonyyminä huudella :D tämä nyt oli sivuseikka kommentissani, tulin vain kertomaan että olet mielettömän sievä! Olisi kiva nähdä sinusta kuvia vuosien varrelta, vaikka eri hius- tai pukeutumistyylejä joita olet käynyt läpi :) -Iris

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, saa aina välillä ihmetellä....

   Haha onpas hauska idea! Toivottavasti löydän jotain kuvia, olis kyllä kiva laittaa niitä tänne! Kiitos suuresti vinkistä!

   Poista