maanantai 12. elokuuta 2013

Good News!

No hei taas pitkästä aikaa!

Takana lyhyt loma Barcelonassa. Lyhyt mutta sitäkin virkistävämpi! Teki niin hyvää olla edes muutama päivä lomalla, ottaa rennosti, syödä hyvin, shoppailla ja nauttia ihanasta säästä. Ja nukuttiinkin tosi hyvin ja pitkiä öitä. Ihanaa lomailua!
 Oltiin siis poikaystäväni kanssa Barcelonassa torstaiaamusta sunnuntaiaamuun. Säät suosi meitä parhaalla mahdollisella tavalla ja kaikki meni muutenkin nappiin. Hotelli ei olis voinut olla paremmalla paikalla ja vaikka mitä. Mitä nyt tuli 2 kertaa syötyä huonossa paikassa, toisella kertaa jätettiin ruuat vaan suosiolla syömättä ja raa'asti maksettiin lasku ja häivyttiin meidän lemppari tapas-ravintolaan. Kyseessä oli meinaan semmonen turistisyöttölä, mikä olis pitäny tajuta jo ruokalistan ulkonäöstä ja laadusta!  Tiedätte ne paikat, missä lukee ruuat vähintään viidellä eri kielellä ja listalta löytyy pizzaa, pastaa, tapaksia, paellaa, pihviä jne..... Ei voi seurata hyvää!

Voin myöhemmin vaikka näyttää mitä ostin itselleni! Mutta nyt arkisempiin juttuihin! Mulla on nimittäin hyviä uutisia! Sain tänään kuulla että työpaikka syksylle ja talvelle on varma! Pääsen Tallipihalle kahvilaan ja mikä parasta, parhaan kaverin kanssa samaan työpaikkaan! Ja näin ollen kiitoskin tästä kaikesta kuuluu Erikalle jota ilman olisin varmasti vieläkin vasta pohtimassa että mitä tekisin! :) Jihuuu oon niin iloinen!

Tänään oli taas jumppailun vuoro ja ohjaaja oli kyllä miksannut Stepistä niin hyvän setin että en oo saanut Stepissä pitkään aikaan sykkeitä niin ylös! Ei se taaskaan huippuunsa noussut (177), mutta viime aikoina mun syke on jäänyt 174 Stepissä. Nyt koitan taas aikaisin nukkuun ja huomenna taas uusi päivä ja uudet kujeet!

Öitä

6 kommenttia:

 1. Voi onneksi olkoon työpaikasta, oon itse käynyt tallipihalla tämän kesän aikana ja ihania leivoksia ja kivoja ihmisii siellä töissä=) ja hauska ympäristö tietenkin!

  -annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on!! kaikki näyttää syötävän hyviltä! Kiitos :)

   Poista
 2. Tallipihalla on kyllä aina niin tunnelmallinen fiilis ja siellä oli tosi kiva olla töissä! Susku ja Jussi on superkivoja, kuten kaikki tytötkin, oot hyvissä käsissä ;) koska alotat? Pitää sit alkaa tulla useemmin kaffelle :D

  t.Rossu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee oon kans ihan varma siitä! :) Ens maanantaina kunnolla alotan! Todellakin pitää! :D

   Poista