keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kivaa kivaa kivaa

Ai että kun ollut jotenkin kiva päivä taas! Sain kerrankin nukkua pitkään vapaapäivän takia (koska satoi kaatamalla), söin herkkusalaatin Sokoksen yläkerrassa, kävin salilla juoksemassa juoksumatolla ja hikoilemassa kunnolla ja nyt nautin vielä hyvästä ruuasta ja viinistä!
Sain ensimmäiset työvuorotkin tietooni ja heti sain paljon täytettä kalenteriin. On ihanaa päästä uusiin töihin kun päivät ovat erilaisia, eikä aina mennä samaan aikaan töihin vaan työajat vaihtelee. Samoin mulla tulee olemaan enemmän vapaapäiviä, joka on sekin niin ihanaa! Sain myös kuulla että torikahvila on huomennakin sateen takia kiinni, ja menenkin uusiin töihin Tallipihalle jo huomenna! Oon kyllä ihan intoa täynnä!
Tänään kävi myös hauska juttu salilla. Juoksin pitkän pätkän juoksumatolla, minkä jälkeen menin sitten treenaamaan punttisalin puolelle. Tein rintalihas liikettä siinä kunnes eräs Gogo Cityn PT, iäkäs tumma mies (gogolaiset varmasti tietää kestä puhun...) tuli kysymään että saisiko neuvoa vähän. No tietty sai. Siinä sain vähän aikaa kädestäpitäen-opetusta ja vinkkejä eri liikkeestä. Myös kehotuksen tietenkin isommista painoista. "Sinulla on kaunis vartalo, tarvitset vain enemmän lihaksia!" "Tule huomenna puoli viisi tuohon vastaanottoon niin minä teen sinulle koko vartalolle ohjelman. Kolme kertaa viikossa teet sen." Katsoin selitystä ihan suu ammollaan ja silmät pyöreinä että Aijaa!! "Eikä maksa sinulle mitään!" WAU! Oon kyllä ihan otettu. Niinpä marssin Gogolle sitten työpäivän jälkeen huomenna ja katsotaan mitä sedällä on mulle suunnitelmissa. Kivaa :) 
Ja tietenkin lauantaina odottaa Näsilinna ja pitkästä aikaa mallintöitä: muotinäytös! Iloinen ja innoissani :) Pessimisti vois ajatella innokkuudesta kaikkia asioista kohtaan että vielä se epäonni sieltä tulee, mutta en todellakaan ole sitä sorttia. 

Ja jos ette vielä nähneet edellistä postausta, katsokaa se tuosta alempaa olkaa hyvät! 

3 kommenttia:

 1. Heippa, ihan pakko sanoa tuosta pt:stä! :D
  Puheli mulle sanasta sanaan samat jutut noin vuosi sitten, mutta vähitellen kävi vähän.. hmm, häiritseväksi sen "ohjaus". Suosittelen pitään varansa, vaikka se toki mukava onkin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tosi! Joo no oon kans kuullut yhtä jos toistakin hauskahkoa juttua kyseisestä tyypistä... :D Mutta joo kiitti vinkistä! :D

   Poista
 2. HAhahaha en nyt ois niin innoissani siitä "pt":stä. Sinuna jättäisin menemättä :D Ehkä ymmärrät vielä joskus.
  Ihmettelen vaan, miksei se oo koskaan miesten kimpussa vaan aina ahistelee naisia...

  VastaaPoista