perjantai 2. elokuuta 2013

Treeniä ja tankkausta

A p u a !

Alle viikko ja Barcelona kutsuu! Aika jännää, en oo ollut ikinä reissussa täysin ilman vanhempia, vaihtovuotta ei tietenkään lasketa. On tosi outoa että pitäisi jotenkin "suunnitella" reissua, kun itse sitä ei oo ikinä ennen oikein tarvinnut tehdä :-D Luulen että tälle reissulle ei tehdäkään mitään lukkoon lyötyä vaan mennään fiiliksen mukaan. Niin ainakin toivon! :)

Ja jos on heittää jotain shoppailu-vinkkiä tms. Barcelonasta, saa kertoa mulle!!

Eilen oli työpäivän jälkeen vuorossa BodyAttack ja huh kun en oo taas pitkään aikaan ollut niin rikki kun eilen! Paras tunne! Jotenkin tuntuu että tämän hetkinen BodyStep-ohjelma ei ole niiin rankka, sitäkin kivempi tosin. Mutta huhhuijakkaa kun toi BodyAttack vetää kyllä musta kaikki mehut!
Onneks eilisen eväät oli kunnossa! Tehtiin taas Sara La Fountainin keittokirjasta ruokaa, tällä kertaa katkarapupastaa. Hiilarit kunnossa! Ai että oli hyvää!

2 kommenttia:

 1. Tänhetkinen bodysteppi on tosiaan esim. edellistä paljon kevyempi!
  Barcassa kannattaa käydä ehdottomasti "Outlet-kylässä", jos on kiinnostunut mm. Juicy Couturen velour-asuista tai Niken urheilukamoista. Outlet-alueelle ajaa keskustasta dösällä about 30min, netistä löytyy varmasti ohjeet suht helposti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiitos hei vinkistä! :) Vois kyllä oikeesti käydä!

   Poista