torstai 12. syyskuuta 2013

Hello GRIT!

Vasta tänään pääsin mäkin testaamaan Les Millsin Girt Plyo -tuntia! Ai että mitä nannaaa oikein... Puolituntia sitä kesti ja alku"lämmittelyissä" mietin että voiko tää olla muka pelkkää lämmittelyä... Mutta kyllä se näköjään oli!
Naama irvessä sai vetää toisiks viimeisen biisin missä hypittiin laudalle ja sen yli, saati sitten sitä viimeistä hoover-osiota.... Meinasin oikeesti ruveta itkeen kun joka paikkaan sattui ja teki mieli luovuttaa mutta silti siinä vain huippuohjaajan ansiosta kitui ja sinnitteli nätissä lankkuasennossa... HUH! Nyt oon kyllä ihan rätti koko nainen!
Oli muutenkin työpäivän päälle vetää tommonen vain puolen tunnin tehokas treeni. Hiki tuli ja tunti imi kaikki mehut, mutta silti aikaa ei mennyt ihan tuhottoman paljoa! Jes olen tyytyväinen :)

Ootteko te käyneet kokeilemassa Grit-tunteja?! Mitä ootte tykänneet?

1 kommentti:

  1. Plyo on tosiaan mahtava jumppa, mutta strengthissä oon käynyt vaan pariin otteeseen. Strengthin liikkeet tehdään vähän turhankin nopeaan tahtiin, ja koska painoja kuuluis gritissä olla paljon (jopa puolet omasta painosta) meinaa koko treeni mennä vaan riuhtomiseksi. :( Eli jos aiot strenthiin suunnata, niin suosittelen tekeen liikkeet täysin omaan tahtiin ohjaajan tahdista huolimatta!

    VastaaPoista