keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Karkki vai viikuna

Tuntuu että vois olla jo torstai. Mutta on vasta keskiviikko. Väsyttää ja semmonen olo että huomenna vois olla taas pikku breikki paikallaan kuntoilusta!
On ollut kyllä ihanaa nyt kun on terveenä saanut painaa jumpassa ja salilla, eikä tarvi koko aikaa niistää ja pelätä että happi loppuu samalla kun syö! Ja tästä kaikesta treenaamisesta johtuen on kyllä taas saanut huomata kuinka paljon urheilu vaikuttaa siihen energian tarpeeseen. Uneen ja ruokaan. Tänään töissäkin oli taas paljon aikaisemmin nälkä kuin mitä vaikka viime viikolla oli, samoin aamulla kun heräsin ja illalla kun menin nukkumaan. Hyvä juttu on se että kotoa löytyy aina kaikkea terveellistä syötävää eikä epäterveellsiä herkkuja tule syötyä oikein ollenkaan!

Toki terveellisten herkkujenkin kanssa täytyy olla siinä mielessä tarkka, että ei mitään saa sentään liikaa syödä. Ja se saattaa joskus olla just mun ongelma. Vähän aika sitten söin vielä esimerkiksi liikaa pähkinöitä, koska ajattelin vain että ne on terveellisiä. Yksi paheeni on myös kuivatut viikunat ja muut hedelmät... Voi apua ne on niin hyviä... Ja sokeria yllin kyllin, ei siis lisättyä vaan sitä hedelmän ihan omaa sokrua. Mutta tietenkin jos herkuttelusta on kyse, niin mielummin syön tollasia terveellisempiä herkkuja kuin vaikkapa suklaata tai muuta karkkia...
Oltiin tosiaan tiistaina päivällä Ideaparkissa Susannan kanssa ja mukaan lähti mangosta pari kivaa jutskaa! Kävin siinä aamulla ennen shoppailureissua vielä jumpassa. Joten kauheen nälän johdattelemana mentiin sitten Ciao Caféseen syömään ihan alkajaisiks tommoset salaatit! Niin hyvää! Suosittelen jos siellä päin liikutte.

3 kommenttia:

  1. No ilmankos... kun yritin pääni puhki miettiä että missä täällä on tollanen kahvila! :) - Ihailija

    VastaaPoista
  2. Niinku Hämpin nurkilla italialaisvivahteinen... ;) - Ihailija

    VastaaPoista