torstai 5. syyskuuta 2013

Mitäs nyt sitten

Välivuosi. Välillä tulee ajatus että jes, VAPAUS!

Toiset sanoo että kannattaa tehdä töitä ja kerätä rahaa ja motivaatio tulevia pääsykokeisiin pänttäämistä varten, toiset sanoo että mene ja tule ja reissaa niin paljon kuin mahdollista. Viimeisen ajatuksen oon kuullut mm. sellaiselta, joka teki vain töitä välivuotenaan. Että kannattaa toimia toisin.

Tuntuu aika hurjalta miten nopeasti tää välivuosi tuntuu JO NYT menevän. Ehkä se on ihan hyvä juttu? Oon meinaan jo nyt sopinut lokakuulle yhtä jos toista, sitten on marraskuu ja joulukuu ja sittenhän ne pääsykoekirjat tuleekin jo kauppoihin...? Hui! Oon sopinut tämänhetkisen duunin lisäksi vielä erillisiä pr-keikkoja ja tuntuu välillä että kuinka ehdin ja kuinka jaksan kaiken! Mutta toisaalta saan sitten kiittää kaikkea työntekoa sillä hetkellä kun on taas lentsikassa reissussa ihanien ihmisten kanssa! ;) JEE! Tiedossa vissiin kaksi reissua.. Niistä lisää myöhemmin!

Eli taidan valita molemmat. Ankaran työnteon ja ankaran reissaamisen ja hauskanpidon. Niin ja lisäksi treenaamisen. Ja elämästä nauttimisen :)

4 kommenttia:

 1. Olipa kivat kuulumiset sulta! :) Ite tein välivuoden vaan ja ainoastaan töitää.. En suosittele

  VastaaPoista
 2. Hyvä kuunnella kokemuksen syvää ääntä! ;)

  VastaaPoista
 3. Mietin samaa asiaa usein. Mutta veikkaan, että se reissaaminen on parempi vaihtoehto :-) rahaa ei tuu kuitenkaan juuri säästettyä.. :/ mua harmittaa etten ehtinyt reissuun ennen tätä vaikka tää onkin jo reissu sinällään! Tsemppiä jaksamiseen :) en osaa ees kuvailla, miten väsynyt mäkin oon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi on kyllä huippu kokemus sulle ja yks iso reissu ;) nauti <3

   Poista