maanantai 16. syyskuuta 2013

New week new Les Mills

Mitenkäs on teidän viikko pyörähtänyt käyntiin? Mun on ainakin ihan mainiosti!
Aloitin päivän poistamalla huonon energian itsestäni hakkaamalla uudessa BodyCombatissa sen minkä pystyin! Ohjelma vaikutti oikein kivalta, ja muuttuu varmasti kivemmaks kun vaan oppii kaikki muuvit niin että saa tunnista enemmän irti!

Jumpan jälkeen vietin taas vähän laatuaikaa itseni kanssa ja kävin (taas) Siilinkarin salaatilla. Sitten sain ostettua itselleni sen kaipaamani meikkipohjan (josta vaikka lisää myöhemmin), kävin etsimässä itselleni uuden lompakon ja muuten vaan harhailin pitkin keskustaa.

Ja päivää ei ollenkaan huonontanut se että sain puhelun tulevista muotinäytöksistä lokakuussa! Luvassa nyt ainakin 5 näytöstä eri puolella Suomea! Tosi kivaa, koska aluksi vaikutti siltä ettei näytöksiä tule ollenkaan. Lisäks noi näytökset tuo niin kivaa vaihtelua arkeen ja tohon kahvilahommaan, vaikka sielläkin tietty on kivaa! :)
Mallitoimiston kautta on nyt siis myös näitä PR-hommia luvassa, tällä viikolla ollaan torstaista aina sunnuntaihin asti hommissa Habitare-messuilla ja ensi viikolla taas messut täällä Tampereella. Onko kukaan menossa Habitare-messuille?! Jos on niin tulkaa moikkaileen! :--)

Nyt annan itseni löhöillä hyvällä omalla tunnolla ja kohta saa superhyvää keittoo masuun. Nimittäin jauhelihakeittoa! Meidän perheessä saa kyllä maailman parhaat sopat, ja peruna on tietty korvattu ruusukaalilla! Niin HYVÄÄ

8 kommenttia: