tiistai 3. syyskuuta 2013

Vegepäivä

Tänään aamulla nukuin suorastaan väkisin yhdeksään asti, koska heräsin jo 6:45 ja olo tuntui ihan virkeältä! Mutta pimensin vähän huonetta ja vedin peiton takaisin korviin ja pääsin takaisin unille, nyt kun taas kerrankin sai.

Lounastettiin äitin kanssa taas Rongankadun Gopalissa. Vegaaniruokaa siis. Ja niin hyvää ja maukasta ettei sanotuksi saa! Parasta noissa lounasreissuissa on se, että sieltä saa kätevästi ostettua aina kotiinkin ruokaa joten syödään samaa myös tänään illalla! Hyvään ei kyllästy.

Gopalissa ruoka maksetaan painon mukaan ja mun lautanen näytti tänään tältä:
Tää mun nuha on kyllä ihan kamala. Olisin niin halunnut alottaa tän mun "uuden elämäntilanteen" treenaamalla hyvin ja motivaatiota olis tietty vaikka millä mitalla mutta en viitsi rasittaa itseäni liikaa että joskus vaikka parantuisinkin tästä hiton flunssasta! murr
Onko ketään muuta flunssasta kärsivää...? Veikkaan että on..

2 kommenttia:

  1. Ite oon just ollu kovassa kuumeessa ja nyt nuha. Haluisin nii kovasti treenaamaan taas ja syömään terveellisesti joka päivä!!! Ois kiva alottaa syksy hyvin ja mullaki vähän tollanen elämäntilanne tällä hetkellä:(... huoh. Pakko nyt vaan antaa kropan levätä ja sit terveenä ottaa itteensä niskasta kiinni:)) tsemppiä sulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tylsääää! No parannetaan itsemme nyt kunnolla! ;) Tsemppiä meille <3

      Poista