sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Work hard and then work harder

Ihanaa, sunnuntai ja taas lähempänä mun vapaapäiviä kun viimeset vapaapäivät on ollu kaks viikkoo sitten. Siitä lähtien joka päivä tiukkaa ja rankkaa duunia! Salilla en tosiaan oo kauheesti ehtinyt käymään ja sen takia odotan tosi innolla huomista kun pääsee aamupäivästä taas Combatiin! Jee! En ees muista minkälainen se uus ohjelma oli mutta sen muistan että se on rankka ja tosi hauska!

Eilen oltiinkin mun työpäivän jälkeen iskän kanssa viettämässä isätytäriltaa Inezissä, viinin ja tapaksien merkeissä. Ja jes, taitaa olla nyt päätetty missä järjestän mun kakskymppisiäkin marraskuussa.... Can't wait!


Ja niin siis, mehän ollaan kahden kultaisen tytön kanssa viikon päästä tähän aikaan jo jossain kaukana Suomesta! Nimittäin Italiassa! Viikon päästä odottaa viikon ansaittu loma maaaailman parhaassa seurassa!! En meinaa pysyy housuissani kun oon niin innoissani!  Ja mikä parasta, saa lakata kynnet.... :-D HAHA

Mutta nyt on aika siirtyä nukkumaanmenopuuhiin, ja luulen että ehdin tännekin kirjotteleen alkavalla viikolla vähän enemmän! Eli öitä teille!

11 kommenttia:

 1. Sun isäs näyttää ihan papparaiselta :D pikemmin isoisä kun isä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. et oo tosissas?:D kuka kehtaa sanoo tollee?!

   Poista
  2. Herran jumala?! :'D en voi muuta kun nauraa.... Kiitos vedit mut ihan sanattomaks tolla kommentilla ja sen naurettavuudella, mitäs järkee tossakin taas oli

   Poista
  3. hä tommosilta isien pitää just näyttääki! herttasilta ja vähä höppänöiltä :D

   Poista
  4. Hehe niinpä :D Ei jummi luulis että ihmisillä olis muutakin tekemistä ku laukoo tommosia suustaan :)

   Poista
  5. Miltä itse näytät? Kun kasvottomana arvostelet... Kuuluisko parikymppisen naisen isän näyttää jotenkin nuorelta?
   P.s sulla on todella symppiksen näköinen isä, eikä mikään isoisän näköinen. Tosin tiedät sen itsekin tietty, mutta se todella on niin :) hih

   Poista
  6. No sitäpä juuri, olis oudompaa jos mun isä Näyttäis kolmekymppiseltä nuorukaiselta :D

   Poista
 2. siis kynsienlakkaus parasta! sitäkin arvostaa niiin paljon enemmän kun töissä ei saa olla.. T:tänään loman aloittanut kynsilakkapurkki kädessä;)

  VastaaPoista
 3. Symppiksennäköinen isä sulla olin juuri tulossa sanomaan, ja sit luen tommosen ääliökommentin. Sahanpurua aivojen tilalla tollakin -nyymillä. Tsemppiä viikkoon ja mukavaa lomaa! :)

  -Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no sanoppas muuta! Kiitos paljon ja kiitos samoin sulle <3

   Poista