torstai 17. lokakuuta 2013

2/6 completed

Jees, nyt on meidän Halosen kiertueesta kaksi näytöstä ohi, neljä edessä.
Tähän mennessä näytökset on menneet hyvin koska mitään suurta kiirettä ei vaihtojen välissä oo ollut sinänsä ja näytös on melko lyhyt.. Päivät menee hurjan nopeesti koska näytöksiä on joka ilta vain yksi ja vaivannäkö siihen on (niin kuin aina) melko suuri! Autossa istumista ja reissaamista riittää!
Tiistaina oltiin Helsingin Itäkeskuksessa näytöksessä ja sitä ennen toimistolla käydessäni nappasin oman mallikomposiittini (or what ever it is) mukaan koska en ollut sitä edes ennen vielä ennen nähnyt! Mutta tolta se näyttää! Tonhan idea on siis olla vähän niinkuin mallin käyntikortti, jonka asiakas voi ottaa mukaansa ja siitä näkee mm. mallin mitat.

 Jees jeees. Nyt aattelin tästä kohta hilpasta keskustaan, etsiä talvitakkia koska mulla ei sellaista vielä ole (!!!) , syödä jotain lounasta ja lähtee sitten muitten mallikissojen ja -kollien kanssa Hyvinkäälle. Nyt täytyy vaan taas elää päivä kerrallaan sillä mulla on taas tässä hieno kahden viikon vapaapäivätön työputki menossa.... Noh, johan sitä ehdittiinkin lomailla! ;)


2 kommenttia:

 1. Laita postaus siitä teidän reissusta ja kuvia kanssa. Ois kiva kuulla missä olitte, millainen paikka oli yms. Ja tietty oliko hyvän näköisiä miehiä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä laitan! :)
   Ja miehet.... Oh my jaa että oliko hyvän näköisiä!!? Haha

   Poista