torstai 31. lokakuuta 2013

Päivän kuulumiset

Tänään oon nauttinut mun viikon viimeisestä vapaapäivästä käymällä aamulla salilla Spin&Body:ssa, salaatilla ja kiertelemässä kauppoja. Kun pääsin reissultani kotiin, mulla oli hirvee nälkä! Teki mieli syödä koko ajan ihan kaikkea. :D Ja pidinkin tänään sitten ihan kunnon herkkupäivän. Veikkaan että tää tunne johtui siitä, että nyt taas pitkästä aikaa oon liikkunut paljon enemmän kuin tässä muutaman viime viikon aikana ja energian tarve on isompi, mitä en oo kuitenkaan täyttänyt joka päivä. Joten tänään sit herkuttelin Erikan kanssa kahvitellessa browniella, suklaalla, vähän jätskillä, keksillä, jajaja mitäs vielä... :-D Cheers! Nyt voikin sit taas olla noista erossa jonkun aikaa! ;)

Mutta ai että löysin tänään i ha nan laukun! Hennesiltä. Toi oli vähän hintavampi kuin mitä hennesin laukut yleensä (70€), mutta on aitoa nahkaa ja muutenkin vaikutti erittäin laadukkaalta. :) Käyn varmastikin huomenna sen noutamassa sieltä...
Toi on oikeesti semmonen vaalea, murrettu vaaleanpunainen ja noi metalliset osat on siis kullan väriset. :) Ja tonne mahtuu varmaan koko omaisuus...... Miljoona taskua ja lokeroa!

2 kommenttia:

  1. Ihana laukku! Minkä kokoinen toi siis suurinpiirtein on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kävinkin sen eilen hakemassa! Melko pieni se on, pituus ehkä n. 30 cm. Ihan semmonen iltalaukun kokoinen siis! :)

      Poista