perjantai 22. marraskuuta 2013

I will eat butter never again!

Hyvää perjantaiaamua!

Eilen oli taas oikein onnistunut päivä! Aamulla lumisateessa köpöttelin Erikan kanssa keskustaan ja nautittiin aamupäivän kaffet ja teet ja tietenkin päivitettiin kaikki kuulumiset ja juorut! Sitten sain värvättyä äidin mun lounasseuraks ja mentiin jälleen kasvisruokaravintola Gopaliin. Se vaan ei petä ikinä!
 
Tästä vegaanilounaasta innostuneena päätin lähteä kotiin kaupan kautta ja ostin purkillisen kikherneitä ja väänsin itselleni satsin hummusta! Hummushan on siis lähtöisin lähi-idästä ja sisältää paljon proteiinia ja kuituja, näin ollen se on monien kasvissyöjien suosiossa :) Oikeaan hummukseen kuuluisi vielä tahini-tahnaa mutta itse tein sen yksinkertaisesti sauvasekoittimella muussaamalla kikherneitä (purkista, tuoreita), juustokuminaa, vähän sitruunamehua, suolaa, basilikaa ja keksin heittää sekaan myös ruohosipulia jota oli kaapissa viikonlopun jäljiltä.
Hummus on loistava lisuke vaikka salaattiin tai voin korvikkeeksi leivän päälle, sillä kikherneet sisältää paljon hyviä rasvoja! Siitä voi tehdä myös paljon erilaisia muunnelmia heittämällä mukaan esim. aurinkokuivattua tomaattia, pinaattia, chiliä..... Vaikka mitä :) Tää iskee erityisesti muhun koska joskus pohdin että voisin oikeesti ruveta kasvissyöjäksi... Mutta toisaalta en halua jättää pois kalaa tai kanaa. Mutta silti koitan aina kun mahdollista, syödä mahdollisimman kasvispainotteisesti. Totuus on vaan se että hyvää lohtahan ei voi vastustaa!!
No, vegekokkailujen jälkeen oli aika kiharrella hiuksia ja painua sinne musavideokuvauksiin. Tällä kertaa en tule näkymään videolla yhtä paljoa kuin siinä viimekertaisessa Tyytyväinen-biisissä, mutta siellä mukana heiluttiin! Oli muuten sangen mielenkiintoista nähdä yökerho päivänvalossa..

Nyt voi viikonloppu alkaa, mulla on tänään vapaapäivä, huomenna Hilfigerin duuni, illalla mallitoimiston pikkujoulut pukeutumisteemalla, mä oon tietenkin Spice Girlssien Emma Bunton... It's going to be fun!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti