tiistai 12. marraskuuta 2013

Love my new coat

.... and my new(ish) hair!

Nyt on tällä plikalla tuliterä talvitakki. Mulla oli siis hakusessa yksinkertainen, maskuliininen "over sized" -villakangastakki. Mistään en meinannut löytää kivaa. Kunnes vedin Stockalla tämän päälle! Se tunne kun löytää just oikeenlaisen takin, joka vähän kuin loksahtaa paikoilleen! Paras tunne. Kyseessä on siis Filippa K ja sen takia piti vähän tehdä harkintaa että kannattaako satsata tosiaan takkiin noin paljon. Mutta tulin siihen tulokseen että kyllä siihen kannattaa. Niinpä marssin lauantaiaamuna ennen töitä noutamaan sen kun sai vielä kantisalennusta -10%! Jes! Mitäs tykkäätte?
(Ei sillä niin sinänsä väliä mitä muut tykkää, musta toi on ihan perfect)
Ja niinkuin ehkä näkyy, sain taas mentyä kampaajalle. Jo oli aikakin! Huonot latvat pois ja vähän vaaleeta raitaa lisää! :) Tykkään leikkuusta myös paljon, ton tasasemmaks se ei varmaan voi enää mennä.

8 kommenttia:

 1. Ihana! Hyvä et kävit hakee ton! ;) terkuin, Sussu

  VastaaPoista
 2. ihan sairaan hieno!! :) kyllä takkiin voi satsata, tässä säässä sitä saakin pitää kumminkin suunnilleen puolet vuodesta... :-D ja hei saako toivoo postausta? kerro miten oot noin hoikkajalkanen! onko sulla joku salainen jalkatreeni vai muuten vaan hyvä ruumiinrakenne? itsekin olen hoikka ja liikun paljon, mutta kyllä mulla on paksummat (ja lyhyemmät!!) jalat... ehkä syynä huonot geenit xD että jos sulla on jotain "näin saat pitkät ja hoikat kintut" -vinkkejä niin otetaan vastaan mielihyvin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ei kiitoksia vaan! Voin kertoa ajatuksia tästä asiasta jossain postauksessa kyllä!

   Poista
 3. Voi miten nätti takki! Ja ihana tukkakin! Oot niin chic :)

  VastaaPoista