keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Ihana ihanampi ihanin joulu

Houhouhou olitteko ollu kilttejä?
Mä ainakin olin! Mitään "isoja" lahjoja en saanut, mutta kaikkee mitä toivoinkin eli Sara La Fountainin Healthy Kitchen -keittokirjan ja iPhonelle käsivarsi-jutun juoksemiseen ja salille, mikä ton härpäkkeen nimi nyt sitten ikinä onkaan. :-D Sekä sitten suklaata, rahaa, lahjakortteja ja ihanalta pomoltani sain maailman parhaan keksinnön: pipon, jonka sisässä on kuulokkeet johon saa liitettyä iPhonen. Se lähtikin tänään heti kokeiluun!! Ihan huippu nimittäin lenkkeillessä kylmällä säällä!
Eilen oltiin perheen kanssa ihan vaan kotona koko päivä, ei poistuttu mihinkään koko päivänä. Aamulla tuli mummua ja enoo perheineen riisipuurolle ja kahveille! Odotan aina tota riisipuuroo joka vuosi koko vuoden haha! Niin hyvää! Loppu päivä menikin löhöillessä, syödessä, löhöillessä, syödessä vähän lisää ja illalla katottiin koko poppoo leffoja! Ihana joulu! Ja otin koko päivän sillä asenteella että syön niin paljon suklaata ja kaikkee jouluherkkua että ei tee sitten enää muina päivinä mieli :'D

Tänään tulikin syötyä ja elettyä paljon terveellisemmin ja olo on mitä mahtavin! Aamupalan jälkeen painelin ulos lenkille yli tunniksi minkä jälkeen saunottiin. Eikä sade haitannut!

Tänään oon koittanut juoda paljon vettä että pääsis noista kaikista myrkyistä eroon kropassa. Muutenkin veden juonti on mulle nyt suuri missio mikä mun täytyy suorittaa, että pysyy kroppa kuosissa, iho hyvänä ja kaikkee mahdollista.
Tosiaan 11. päivä tammikuuta on kuvaukset, joissa täytyy olla kunnossa! Huii. Enkä sano etten olis jo nyt "kunnossa". Mutta niin kuin hyvin tiedetään, mallimaailma on kova ja vaatimukset hurjat. Silti terveys edellä eikä tässä mihinkään hulluihin paastoihin olla ryhtymässä. Silti täytyy pitää tavoitteet mielessä ja elää niiden mukaan. Kerron lisää koko jutusta heti kun/jos hommat etenee enemmän! Mutta mulla on hyvä fiilis tästä!

2 kommenttia:

  1. Mallimaailma on tosiaan kova kuten sanoit, mutta uskon et sulla on paljon annettavaa sille ja sillä sulle. Paljon tsemppiä etenemiseen! Se maailma antaa niin paljon sit niille, jotka on osoittaneet haluavansa sinne tarpeeks :) Mullakin on tavoitteita mallijutuissa ja kun tietää vaatimukset, mutta pitää järjen päässä ja terveydestä kiinni, niin kaikki on mahdollista :) Oot upee, onnea matkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista, toivon todella että homma sujuu niin mulla kuin sullakin! ;) tsemppiä meille! <3

      Poista