tiistai 17. joulukuuta 2013

Tampere-Helsinki-Tampere-Helsinki-Tampere

Tolta näyttää nää kaks päivää mulla! Eilen oltiin äipän kanssa viettämässä laadukasta äititytäraikaa Helsingissä kauppoja kierrellen, syöden hyvin ja kävinpä yhdessä tapaamisessakin...! :) Siitä lisää myöhemmin!
 Ja tänään sitten yksinäni lähdin ihan laittoman aikasin takasin! 4:45 Pirahti herätyskello soimaan ja lähdin kuuden junalla kohti Helsinkiä. Olin lupautunut MakeUp Forever Academyn oppilaalle meikki- ja hiusmalliksi, mistä hyödyn sitten itsekin saamalla kuvan koko komeudesta omaan portfoliooni.
 Lookista tuli mun mielestä upee! Klassinen ja glamour. Jos joskus jostain syystä linnanjuhliin päätyisin niin haluisin tollasen meikin! :-D Aina voi haaveilla.. Toi ensimmäinenkin kuva on siis ihan vaan iPhonella napattu, virallisen version saan sitten myöhemmin. Kuvaus oli ohi joskus yhden maissa ja sen jälkeen painelin Factory Aleksiin salaattilounaalle!
 Lounaan jälkeen alko kyllä tosi pahasti toi aamun aikainen herääminen painaa väsymyksenä mutta jaksoin silti käydä vielä uusintakierroksella Zarassa ja löysinkin ihanan bleiserin ja rannekorusetin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti