sunnuntai 1. joulukuuta 2013

What's your motivation?

Ihana ihana sunnuntaivapaa! Onko parempaa kuin herätä virkeenä sunnuntaiaamuna ja tajuta ettei tarvitse kerrankin mennä töihin? Ei! Terveelliset aamupalat naamaan (smoothie, kaurahiutaleita, jugurttia), vähän siivoilua ja sitten testaan uus Body Combat -ohjelma salille! Ja mikä ohjelma!! Ei jummi tykkäsin siitä paljon!! En malta odottaa että pääsen testaan kaikki muutkin uudet Les Mills -ohjelmat!

Tuntuu muutenkin että mulla on super hyvä draivi ja motivaatio päällä nyt! Liikunta maistuu eikä tee mieli herkutella liikoja. Ja päätinkin että nyt käytän tän kaiken hyväkseni ja vihdoin teen sen mitä oon jo kauan halunnut tehdä mutta en oo uskaltanut. Otan tässä lähiaikoina yhteyttä erääseen(/eräisiin) mallitoimistoihin ja katson että jos mulla olis niihin mitään mahkuja! Miltäs se kuulostaa? Hyvältä, mutta nyt täytyy olla tarkkana että elää mahd. terveellisesti niin syömisten kuin liikkumisenkin kannalta. Taas on yks tavote asetettu jota kohti voin nyt ihan konkreettisesti pyrkiä. Oon kuitenkin tullut siihen tulokseen, että mitään mahdottomia en aijo näiden mallihommien takia tehdä, kuten laihduttaa ihan päättömästi tai muuta. Tiedän että on hyviä mallitoimistoja joiden listoilla ei tarvitse näyttää sairaalta ja nälkiintyneeltä vaan sporttiselta ja terveeltä. :)

Eilen oli taas tosiaan pr-hommaa Ideaparkissa ja päivä meni nopeesti! Vaatteet tuli jälleen kerran Tommy Hilfigeriltä niin oltiin aikas hyvän näköinen pari Susannan kanssa! ;) Sääli ettei taaskaan otettu yhteiskuvaa.......
Illalla kokkailtiin tyttöjen kans superhyvää ruokaa ja maisteltiin viiniä. Kivaa oli ja suht ajoissa pääsi nukkuunkin. :) Ostin perjantaina uuden huulipunan, jota laitoin eilen! What do you like?

4 kommenttia:

 1. Huulipuna näyttää oikein kivalta! Minkä merkkinen kyseessä? :)
  Tuli ihan mieleen vain, että eikö sua itseäs häiritse kun kirjoitat aika usein että "ei tarvitse mennä kerrankin töihin" ja muuta vastaavaa. Sulla ei ilmeisesti niin väliä vaikka pomo lukis noi? Ihan siks kysyn, koska itselläni ei olisi sallittua kirjoittaa edes hädintuskin "olipa kiva työpäivä" :)

  VastaaPoista
 2. Olen miettinyt ihan samaa aikaisemmin, koska kirjoitat melko usein olevasi iloinen ettei ole töitä..:( Jos itse olisin pomosi ja lukisin tätä niin en tykkäisi, vaikka kaikki kyllä vapaapäiviä ansaitsee:)

  VastaaPoista
 3. Eihän tuota nyt noin pidä tulkita, tottakai jokainen tykkää ja nauttii vapaapäivästään :) En mä ainakaan ole koskaan ajatellut että noissa kommenteissa olisi mitään vaikka työnantaja näkisikin. Onhan kirjoittaja vastapainoksi kertonut useasti tykkäävänsä työstään. Ja onhan se pidemmän päälle rankkaa tehdä viikonlopputöitä, joten fiilis on varmasti kiva kun saa ottaa rennosti sunnuntaina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti oon siis samaa mieltä kyllä, mutta kysyin uteliaisuuttani vain siksi että itselläni ei ole edes varaa julkisesti kirjoittaa kivasta työpäivästä! :)

   Poista