tiistai 21. tammikuuta 2014

Ei mikään perus juissi

Hellou beibet!

Mites teidän tiistai on sujunut? Onks tullu jumppailtua? Rentouduttua? Opiskeltua? Töitä tehtyä? Herkuteltua?

Mun tiistai on sujunut oikein kivasti ja aurinkoisesti! Aamuni aloitin heräämällä jo 5:30! Huikee suoritus. Kahvit tippuun, pari pikku banaania ja mandariini naamaan. Keep Cup käteen ja juosten sekä kahvit hölskyen bussipysäkille ja 6:30 alkavaan puolen tunnin Spinning-repäsyyn. Siitä klo 7:00 CX , a.k.a. vatsarääkki, ja loppuun tunnin Body Balance. Olo oli ton rupeeman jälkeen ku voittajalla ja sai hyvillä mielin painaa kotiin syömään aamupalaa ja juomaan toiset aamukahvit! Ihanaa :)

Eilen illalla meidän mamma taiko koko perheelle ihanat iltapalamehut. Appelsiinia, porkkanaa ja banaania. Haluun kyllä itekkin oppia tekeen jotain superterveyspommi-mehuja tolla mehulingolla! :-D Ostinkin tänään Tammikuun Trendin jossa on jotain mehuohjeita, hmm...
Mut vitsi toi eilinen mehukin oli hyvää!
Kuvien tiimoilta ei oo mitään uutta uutisoitavaa... Toivottavasti kuulen jotain mukavaa lähipäivinä! Mutta sitä odotellessa, laitan tänne huomenna lisää kuvaa! ;)

Jos kuvat aiheuttaa positiivisen reaktion, ei se tarkoita sitä silti että homma olis hoidettu kotiin. Töitä on vielä kropan kans tehtävä ja tietenkin ylläpitää hyvää kuosia. Etenkin kun en ole sitä ihmistyyppiä joka vois syödä mitä tahansa lihomatta. Jos sellasta edes on olemassakaan ihan oikeesti haha :-D Mutta tänään kävin haukkaamassa lounassalaatin. Grelissä. TAAS! Byääh kaikki on varmaan jo super kyllästyneitä näihin. Mut tänään se oli niiiin hyvää, broilerin sijasta kalkkunaa!! Harvinaista herkkua!
No, tänään tulee uni varmasti tosi aikasin, joten vedän nyt vähän jotain iltapalaa ja -teetä naamariin ja meen nukkumaan! Good Night

2 kommenttia:

  1. Laitatko tuohon mehuun porkkanat siis ihan "raakoina"?:D sekoittuu hyvin joukkoon? Kuulostaa meinaan hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raakoina, kuorittuina joo! Mehulingolla kun tekee niin hyvä tulee!

      Poista