keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Hyvähköö uutista

Lisää kuvii hei!

Mut ennen niitä laitan vähän tekstiä:

Sain tänään ihan hyvähköjä uutisia tän kuva-asian tiimoilta! Kävi kutsu polaroidien (meikittömien naturel-kuvien) ottamiseen sekä mittaukseen. En silti vielä(kään) uskalla nuolasta ennen ku tipahtaa tai innostua liikaa. Sillä nyt mulla on vajaa kaks viikkoa aikaa nipistellä vielä mittanauhaa kireemmälle kropan ympärillä jos vaan suinkin mahdollista. Syömättömyys ei kannata, se tiedetään! Jos skippaa aterioita tai muuta sellasta, niin sit tulee niin hirvee nälkä ja energiavaje yleensä jossain vaiheessa että lähtee syöminen ihan käsistä. Annoskoot vaan pieniks, proteiinia ja paljon vihanneksia edelleen. Vettä kurkusta alas litrakaupalla päivässä!

 I'm ready! 

Ja koska polaroideissa ei oo meikkiä eikä kuvia muutenkaan mitenkään käsitellä, haluun pitää tosi hyvän huolen myös ihosta. Vesihän siihen auttaa mutta suklaata ei auta kyllä syödä yhtään ja täytyy toivoo että hormonaalisestikin toi maanantai 3.2. olis mun iholle suotuisa... Jaiks!

Mut tässä niitä kuvia taas vähän lisää!

Photographer : Elina Kurr
Hair&Makeup : Silvia Kurr

Näitä on sit vieläkin lisää....

Huomenna ajattelin ehkä alottaa aamuni taas ihan extreme-aikasin! 6:30 CX Worx ja siihen perään BodyBalance 30 min, miltäs kuulostaa?! Pretty damn good...

6 kommenttia:

 1. Vautsi on kyllä mahtavia kuvia! Koska kerrot mikä toi toimisto on minne hait? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun voin varmaksi sanoa olevani siellä sisällä! :) en halua täällä sanoa vielä...
   Kiitos <3

   Poista
 2. Toi eka kuva on mielettömän kaunis!!

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! Ja onpa muuten hassua kattoa tota sun pitkää tukkaa, ku muistan sut edelleen semmosena poikatukkasena, jollanen olit brasseissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos minja <3 haha joo vähän on hiukset siitä kasvanu! :D

   Poista