torstai 16. tammikuuta 2014

It's happening again

Ihanaa, yks vapaapäivä lähestulkoon takana, yks edessä.

Mun päivä alko tänään 2 tunnin salitreenillä. Jees, menin jumpalle tuntia liian aikaisin. Tarkoituksena oli lämmitellä juoksumatolla ennen jumppaa puoli tuntia. Sit huomasinkin että ei hitto, jumppahan alkaa vasta tunnin päästä. Ei kun matolle takas ja 40 minuuttia lisää! Ja vihdoin pääsin 30 minuutin Stepiin ja 30 minuutin CX:ään. CX:ssä sattu kyllä taas vatsalihaksiin niiiin vietävästi että luulin et ne napsahtaa poikki. Parasta on kuitenkin että joissakin liikkeissä huomaan kehitystä!

No, aamun treenin jälkeen sykemittarin kalorinpolttolukemat näytti tältä:
HUPS! Sit kiidätin itseni herkkulounassalaatille. Toimii aina
Lounaan jälkeen sain luettua pari tuntia tehokkaasti. Mulla olis jo kauhee into kyllä lukee ihan täyspäiväisesti! No, kaippa sitäkin kohta saa sitten ihan kyllästymiseen asti tehdä ;)

Nyt aivot on täynnä kaikenlaisia ajatuksia. Yksi päällimmäisistä on ne kuvat mitä odotan!! Päivitän sähköpostiani ihan koko ajan. Mulle tosiaan sanottiin että "loppuviikosta" niiden pitäis tulla. Voi kumpa kumpa kumpa ne tulis huomenna....... Laitan niitä sit heti tänne että pysykää langoilla! Jos niistä tulee julkaisemisen arvoisia hehe

4 kommenttia:

 1. Kulutat joku 1200kcaia jumpassa ja sen jälkeen syöt jonku 400kcal salaatin..? :D joo o......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi söin minä eilen muutakin! :) älä huoli!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ei vieläkään!!! :'( tulee itku kohta

   Poista