tiistai 14. tammikuuta 2014

Kesävärejä

Niin. Hiuksiin siis. Ei ulkona niinkään. Siis onko joka talvi oikeesti ollu noin kylmä?! Eihän tuolla ulkona pysty oleen! Kymmenen astetta vähemmän pakkasta niin hyvä tulee, sillä sairaan kaunistahan tuolla on kun on vihdoin lunta ja ennen kaikkea aurinko paistaa!! :-)
Kaikesta kylmyydestä huolimatta heräsin tänään klo 6, bussiin 6:30 ja kello seitsemän reikäreikä olinkin jo Gogon sinisellä jumppamatolla makoilemassa ja odottelemassa CX-tunnin alkua ja sen perään BodyBalance! Tiistai alkoi loistavasti! ;)
Nyt mulla on ihan järkky nälkä ja iskä on tuolla loihtinut sitä herkku ruusukaalimakkarasoppaa, saispa sitä nyt tai heti!!! 

Mutta tänään olin tosiaan hiusmallina mun maailmasta parhaimmalle kampaajalle Glohairilla. Päivi-kampaajani osallistui Glohairien kesken järjestettävään kuvakilpailuun, jonka voittaja sitten ratkeaa 1.2. järjestettävässä Glo-gaalassa, jossa oon myös näytöksessä mallina! Teemana oli ensi kesän trendit ja sain päähäni noita värikkäitä hiusliituja ja letin. Lopullisen kampauksen näätte sitten vasta kun mäkin saan sen kuvan käsiini! Mutta hienoja kuvia saatiin ainakin sen perusteella, mitä itse niitä vaan suinkin näin!
Toi huulipuna oli i-ha-naa! Haluun itellenikin!
Nyt vaan odotan niiiin malttamattomana niitä lauantain kuvia! Toisaalta oon super innoissani niistä, toisaalta pelkään että niistä tuli (muka) ihan kamalia ja hirveitä ja rupeen vaan itkeen kun nään ne. :-D A-pu-a


2 kommenttia:

  1. Mitä huulipunaa sulla on tossa kuvassa? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli Lumenen naturalcode, JOS muistan oikein niin sävy numero 9. Tai 6.... :-D taidan mennä huomenna Ostaan ton...

      Poista