perjantai 3. tammikuuta 2014

Motivaation puute

Hyvää uutta vuotta teille!

Toivottavasti teidän muiden uusi vuosi on alkanut paremmalla motivaatiolla ja innostuksella kuin mun! :-D
Mun vuoden vaihteen juhlinnat oli ehkä parhaat ikinä tähän asti, mutta kun sitten piti palata takas maan pinnalle kaikesta juhlahumusta, iski kauhee masennus suorastaan. En olis ollu yhtään vielä valmis palaan arkeen ja mikään ei tuntunut innostavan. Etenkin eilen oli hirvee masispäivä. Plussaa oli se, että kun pääsin salille ja sain treenivaatteet päälle, juoksumaton alle ja musiikit korville niin elämä näytti taas oikeesti paremmalta paikalta! Niin paljon parempi fiilis kaikesta kun sai juosta isoon endorfiinipilveen.
 Ja kauan juoksinkin, ajatuksia riitti päässä niin paljon että katsoin juoksumaton näytöltä ensimmäisen kerran kuluneita minuutteja 27 minuutin kohdalla! Voitteko uskoa :-D Ja siinähän meni sitten toiset puoli tuntia ihan heittämällä!

Mut joo, nyt oon jotakuinkin taas fyysisesti ja henkisesti elävienkirjoissa taas ja alan saamaan innostustani kaikkeen pikkuhiljaa... ;) Enää viikko kuvauksiin....
Onks kellään muulla ollut ongelmia vuoden aloittamisessa?

8 kommenttia:

 1. JOO mulla on!! :D En oo päässy tänä vuonna vielä kertaakaan gogolle! Hieno vuoden alotus kolmen peiton alla tokkurassa ja 39 kuumeessa..

  VastaaPoista
 2. Darr.... -KUUMESSA
  Ei vaan ei kiva :((

  VastaaPoista
 3. Mitkä kuvaukset?? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaaaan semmoset testikuvaukset! :)

   Poista
 4. Tiedätkö onko sun kaveri(?) Siiri lopettanut bloggaamisen. Ei ole tullut pitkiin aikoihin postauksia:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy kyllä kysyä Siiriltä itseltään, en tiedä! ;)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta ja sori! Ajattelin kysyä kuiteskin jos tietäisit :) Oon blogissa kysynyt, mutta sielä ei oo mitään elonmerkkejä näkynyt!
   Kivaa että oot alkanut postailemaan enemmän, tykkään :)

   Poista
  3. Joo siis ei mitään, oon ite miettinyt samaa! No kiva kuulla, välillä kun miettii että pitäiskö kans lopettaa koko touhu! :)

   Poista