perjantai 24. tammikuuta 2014

Perjantaifiilis?

Not!

Viikonlopun aika, töissähän se taas menee. :) Ei haittaa kyllä yhtään. Nimittäin viimeinen viikonloppu tossa työpaikassa lähtee käyntiin huomenna. Hurjaa miten nopeesti aika on kulunut, tuntuu et just alotin Tallipihalla!

Nyt oon tällä viikolla ollut taas joka päivä tekemässä jotain salilla ja nyt on kahden vapaapäivän aika siitä hommasta! Mutta sen päätin että vältän alkoholia ainakin nyt ennen polaroideja ja mittausta tai reissua. :-) Ei tee ensinnäkään yhtään mieli ja sehän tiedetään että alkoholi on pahin dieetin tappaja ever, vaikkei tässä nyt ihan millään varsinaisella "dieetillä" ollakaan. Ens viikon viikonloppunakin olis vähän menoja mutta parempi näyttää kuvissa mahdollisimman freesiltä!

Byääh ostin tossa joku päivä Bikbokista tällaisen paidan, mutta ei voi kuvitellakaan laittavansa tota nyt kun ulkona on noin julmetun kylmä! Olis ees vähän vähemmän pakkasta niin vois jo harkita!
Mutta onneksi pääsee vajaan kahden viikon päästä lämpimään Rio de Janeiroon!! Niin i-ha-naa etten kestä!! Tuntea kun aurinko lämmittää ja D-vitamiinivarastot täyttyy.. Ja ennen kaikkee rentoutua ennen pitkää ja tehokasta luku-urakkaa!
Hahaa ja tosta kuvasta tulikin mieleen, että mähän saan alkaa kohta lakkaan kynsiä!! Huippuuuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti