sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Photoshoot and party

Huhheijaa kun on taas kiva viikonloppu takana!

Eilen tosiaan lähdin kymmenen junalla kohti Helsinkiä, ihanaa että ollaan saatu lunta! Vähemmän lumisessa mutta sitäkin kylmemmässä Helsingissä seikkailin sitten tieni studiolle missä ne odotetut kuvaukset oli! Studiolla mua odotteli kaksi venäläistä langan laihaa naista, joista toinen meikkas ja laittoi hiukset sekä muuten vaan avusti ja ohjas, ja toinen hoiti kuvaamisen. Meikissä ja hiuksissa ei kauaa nokka tuhissut, sillä näytin tältä:
Eli ei meikkiä juuri nimeksikään! Erittäin luonnollista siis ja hyvä niin. Jos kuvista tulee hyvät niin se on sitten ihan mun ansiota eikä pelkästään jonkun vahvan ja näyttävän meikin! ;) 
Ja nyt en maltakkaan odottaa että näkisin kuvat! En paikan päällä nähnyt yhtäkään, mutta olen varma että kuvaaja on ainakin ihan huippu ja semmonen kutina on että kyllä me jotain hyvää saatiin aikaiseksi! Nyt sitten vaan täytyy about viikko odotella kuvien valmistumista ja jännitetään että mitä niistä sanotaan siellä Helsingin päässä......
Eilen oltiin juhlistamassa Rossun synttäreitä huippuhyvällä porukalla taas ja oli sairaan hauskaa! Myöhään meni mutta töihin oli tänään lähdettävä reippain mielin. :-D Satsasin eilisiin kuvauksiin sen verran noitten syömisten kanssa että soin itselleni tänään pienimuotoisen hiilari-herkkupäivän ennen kuin sitten huomenna taas takas tiukalle linjalle! Aamulla täytyy päästä salille juokseen lenkkiä!

Nyt katson eilisen Putouksen uusinnan telkkarista ja syön palan jos toisenkin suklaata!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti