sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Me pidettiin vaan taukoa

Noniin. Pidin noin viikon tauon tästä ystävästäni blogista. Se oli vähän niinkuin sellanen tauko mitä pidetään poikaystävien kanssa jos menee huonosti. Ja meillä oli blogin kanssa nihkeä kausi. Ja päätettiin sitten yhdessä että parempi pitää tauko. Yleensä tauot (mun mielestä) poikaystävien kanssa ei tarkoita yhteenpaluuta mutta me päätettiin blogin kanssa vielä yrittää!
Mun osalta tauko oli sellainen, että parin päivän tauon jälkeen olis tehnyt mieli kirjautua tänne ja kirjotella jotain hassuja juttuja, ajatuksia ja tietty syömisistä ja liikkumisesta. Mutta muistin että ei, nyt ollaan tauolla eikä pidetä blogiin yhteyttä. Viikko on ohi ja koitetaan uusiks. Eilenkin kun kokkailin niin tulin siihen tulokseen että ihan tylsää kokkailla ja värkkäillä kaikkia (joidenkin mielestä turhanpäiväisiä) terveysherkkuja ja -luomuksia kun ei voi niitä muka koko maailmalle jakaa! Niinkuin teille! Ja siellä on teitä ihmisiä joita ehkä oikeesti kiinnostaakin ne! Joten why not ;-) Nyt toivotaan myös että mallirintamalta kuuluis jotain, koska mietin asiaa niinkin, että ei ole hiirrrveän montaa blogia joka käsittelee mallintöitä.

Pysykää siellä. Paikka!

3 kommenttia:

  1. Huh ihanaa kun postasit! Todellakin kiinnostaa sun jutut ja niitä on ollut ikävä tässä viikon ajan! Täällä pysytään älä huoli :)

    VastaaPoista
  2. Sun fiilikset (ie. blogi-innostus) taitaa mennä vuoristorataa sun malliuran nousujen ja laskujen kanssa.... or not? :) - Ihailija

    VastaaPoista