tiistai 22. huhtikuuta 2014

Body taas Balanssissa

 Ainakin melkein!

Huhhuh kun on tullu ihan vahingossa hirveen pitkä tauko BodyBalancesta ja muista kehonhuoltotunneista. Oli vähän kömpelö fiilis tänään klo 7:30 Balancessa tasapainoillessa mutta taas tuli niin hyvä olo ja lihaksissa tuntuu ja tietää tehneensä!
Uskomatonta että klo 7 aamulla voi paistaa noin kovaa aurinko!

Ihanaa muutenkin kun ulkona on jo niin lämmin! Ainoo asia mikä pännii, on se että mulle on taas iskenyt kauhee vaatekriisi. Yleinen vaatekriisi. En oo ostanut pitkiin aikoihin mitään uutta arkivaatetta ja täytyy sanoa etten oikein jaksa ikinä lukupäivien jälkeen mennä kiertelemäänkään tonne Hennesien ja BikBokkien ynnämuiden vaaterekkejä! Mutta täytyy pitää sitkeesti mielessä että ei tää luku-urakka ikuisuutta kestäkkään. Itseasiassa aika vähän aikaa enää.... Ehkä jaksan sen aikaa painaa "vanhoillakin" vaatteilla.

Vaatteiden sijaan oon tän luku-urakan ohessa tykännyt panostaa syömääni ruokaan ja hyvinvointiin yleensä. Mikään ei saa mun mieltä niin hyväks kuin terveellinen ruokavalio - ja päinvastoin; mikään ei saa mun oloo niin huonoks kuin huono ruoka. Ja mikäs sen parempaa kuin että äiti ja iskä kävi shoppailemassa Ruohonjuuressa viikonloppuna ja sain esittää omat ostostoiveeni sieltä!! Oujeeaah en malta odottaa että keksin taas jotain uutta kokkailtavaa / leivottavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti