lauantai 19. huhtikuuta 2014

Onnellisuuden multihuipentumia

Ai että miten voi olla tyttö onnellinen ja iloinen! Vaikka lukeminen vähän painaa ja pääsykokeet lähestyy uhkaavasti, niin silti mulle tulee aina välillä sellasia hetkiä että mietin vaan että vitsit oon onnellinen :) Ja parasta on että noi fiilikset tulee aina enimmäkseen suhteellisen pienistä asioista. Mutta ne yhdessä muodostaa mieleen sellasen jättimäisen hyvän mielen! Jeeee toivottavasti saan jaettua muillekin hyvää energiaa!

Eilen heräsin aivan liian aikasin. Torstai-ilta venähti aina aamun pikkutunneille asti ja silti heräsin jo klo 8 eilen perjantaina enkä saanut enää unta. Huhhuh oon ku joku vanha mummo joka nukkuu 4h yöunia!
 Tuossa ihan sitten kaikille jakoon aito kuva siitä miltä näytän sitten niitten 4 tunnin unien jälkeen. Ja edellisen illan muutaman viinilasin jälkeen... Haha!

Ja vaikka olin nukkunut vain neljä tuntia, jaksettiin silti lähteä vielä yönäytökseen leffaan! Käytiin katsomassa The Grand Budapest Hotel, ootteko kuulleet kyseisestä leffasta? Kannattaa käydä katsomassa jos haluaa nähdä taas ihan erilaisen leffan! Vaikka juoni meni multa hieman ohi niin ihastelin silti koko leffan ajan kuinka hienosti se oli tehty ja toteutettu, kaikki mietitty ihan viimeisen päälle!

Äsken olinkin tekemässä hyvän treenin salilla, nyt luen ja illalla vois koittaa siivota. Ja tietenkin syödä mämmiä!!! Kerman kanssa tietenkin!
Kuva otettu lasin sisältä. :-D Ei, en ole mätkäissyt puuroklönttiä suoraan pöydälle
Lähes yhtä hyvää kuin mämmi, oli tää chia-siemenistä tehty puuro.
Siihen tuli
1 iso banaani murskattuna (tai 2 pientä) 
4 rkl chiasiemeniä
2 dl vettä / mantelimaitoa / maitoa 
ripaus kanelia

Kaikki sekaisin kipossa, kippo jääkaappiin, sekoita kymmenen minuutin päästä vielä kerran ja anna muhia väh. 2 h tai yön yli! Nnnnam. Ja tarjoilla voi miten vain tai sitten laittaa vaikka smoothien sekaan, rahkan kanssa, puuron kanssa..... Ja tiedetään, taas näyttää ehkä vähän äklöltä mutta minkäs teet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti