lauantai 10. toukokuuta 2014

Ansaittu päivän loma

Taas wifin ihmeellisessä maailmassa! Eli kotona.

Takana 6 pitkää lukemisen täyteistä päivää. En oo ikinä ollu näin uupunut ja poikki kuin nyt! Täytyy vaan muistaa että tää ei kestä enää kauaa! Fiilikset on menny tosi ristiriitaisesti. Välillä on tosi motivoitunut olo ja jaksaa, mutta heti kun alkaa päivän mittaa väsyttää ja tulee nälkä, niin tuntuu että ei tästä tuu mitään ja iskee paniikki, turhaumus ja stressi.  Huomisen, sunnuntain,  kuitenkin pidän vapaata, otan rennosti, syön hyvää ruokaa ja nautin perheen kanssa äitien päivästä!
Koulu-Ines
Odotan niin sitä päivää. 4.6. kun koe on ohi ja saa nauttia kesästä. Stressin oireita huomaan ihossa ja se ärsyttää!! Mun iho on tosi huonossa kunnossa verrattuna normaaliin, vaikka oon elänyt todella terveellisesti, syönyt hyvin, ulkoillut paljon ja juonut vettä. Alkoholiakaan en ole nauttinut melkein yhtään (lukuun ottamatta viinilasia per viikko, en usko että se vaikuttaa!). No, ehkä se tästä.

Tosiaan ennen kuin muutin sunnuntaina tuohon pikku yksiöön, tein itselleni aamiaiseksi ison satsin porkkanaprotskupuuroa. Sitä riittikin hienosti neljäksi aamuksi! Kyllä kelpas aina aamulenkin jälkeen syödä hyvää puuroa!!
Mutta täytyy kyllä sanoa että tänään oli ihanaa syödä kotona iskän grillaamia herkkuja. Mulla nimittäin iski hirvee inspiraation puute kun ei ollut yksinkertaisesti energiaa kokkailla mitään upeita luomuksia, etenkään vain mulle itselleni. Niinpä söin broileria ja parsakaalia. Joka. päivä. Huh :-D
Ens viikolla täytyy skarpata ja keksiä jotain erilaista!!

Nyt nautin vapaasta illasta, juon teetä sekä lasin viiniä ja varmaan kyllä kohta sammahdankin omaan sänkyyni. Kiitän ja kuittaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti