torstai 1. toukokuuta 2014

Ihanaa vappua ja ihanaa toukokuuta

Ihan kaikille!

Toivottavasti kaikki on selvinneet kunnialla eilisistä vappuhulinoista ja vielä tietty tänkin päiväsistä ;) Itselläni eilinen meni oikein rauhallisesti ja tuli mentyä vielä aikasin nukkumaankin. Ihan hyvä vaan, tänään on suht pirteä olo ja nyt täytyis palata taas kirjojen ääreen. 
Kotikeittiön tuotoksia tältä viikolta....

Nyt kun toukokuukin alkoi niin se tarkoittaa sitä että pääsykokeisiinkin on enää vähän yli kuukausi. Ja se painetaan täysillä! Mun onnekseni pääsen lauantaista eteen päin asustelemaan kuukaudeksi kaksilahkeisen ystäväni kotiin kun ko. herrasmies lähtee kuukaudeks reissuun. Every cloud has its silver lining ;)
 Sporttailut jääny aika vähiin maanantain jälkeen mutta tänään ajattelin mennä lenkille kun tuli äsken nautittua äidin tekemästä brunssista ja munkista!

2 kommenttia:

  1. Hei!:) semmonen kysymys että paljonko sun "mallikansio" makso tai siis se että sait omat kuvasi nettisivuille ja kauanko tämä kuvaus kesti? Otetaanko suhun usein yhteyttä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo ne kuvat mitä siellä nyt tällä hetkellä vasta on, niiden kuvauttaminen maksoi mulle 150€. Ja tuohan riippuu ihan kuvaajasta. Mutta juttuhan ei mee niin että maksan tietyn summan ja saan kuvani mallitoimiston sivuille! Ja kuvaus kesti varmaan pari tuntia....? Ja ei oteta kovin usein, mitä usein sitten tarkoittaakaan :D Etenkin kun on uusi malli listoilla niin hommat joutuu aloittamaan ikään kuin alusta, verrattuna siihen mitä mulla oli hommia edellisellä toimistolla.

      Poista