sunnuntai 18. toukokuuta 2014

KOE14 - Muotinäytösfiiliksiä ja -kuvia

Perjantain näytös meni tosi hyvin! Selvennän vielä että kyseessä oli Lahden muotoiluinstituutin kevätnäytös, KOE14. Eli näytöksessä esitetiin LAMKin opiskelijoiden suunnittelemia ja tekemiä töitä.

 Fiilis oli huikee, jengiä oli katsomassa vaikka millä mitalla ja kaikki sujui kuin rasvattu. Oli myös niin kivaa huomata miten kaikki oli järjestetty koko päivän ajalta todella hyvin. Meikkaajia ja hiustenlaittajia oli paljon, kaikki tekivät työnsä huolella, kynnet lakattiin, malleille ja koko tiimille oli varattu ruokaa ja juomaa koko päiväksi ja kaikilla oli omat pukijat vaatteiden vaihdossa ja joku oli aina ennen lavalle menoa huolehtimassa että mallien hiukset ja meikit oli kuosissa.
 Oli niin ihanaa olla näytöksessä pitkästä aikaa! Viime kerrasta on vierähtänyt jo monta kuukautta ja toi oli ihan parasta. Malleja oli neljältä eri Helsinkiläiseltä toimistolta ja oli kiva taas tutustua moniin uusiin ihmisiin ja tavata erilaisia persoonia! Niin virkistävää -- melkein kun kävis pienellä lomalla!


Okei, lomahan toi mulle vähän niinku olikin kun lukemiset jäi vähän vähemmälle perjantailta. Kirja oli kuitenkin mukana ja sain kuin sainkin siinä odotellessa kertailtua aina vähän!
Palaillaan vielä, nyt testaamaan uusia lenkkareita!

2 kommenttia:

  1. oot niin upea ines<3 löytyikö lenkkarit :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitos samoin sinä <3 löytyipä hyvinkin! ;D

      Poista